Naamloos-2

Een nieuw droomhuis op het oog, maar weet je niet of de vraagprijs binnen jouw mogelijkheden past? Goed dat je hier bent, want Bert helpt je bij de berekening van jouw maximaal haalbare hypotheek. Volg de overzichtelijke stappen hieronder en bereken wat je maximaal kan lenen.

Bert van Vulpen is een toonaangevend makelaarskantoor in de regio. Wij ontzorgen je op alle vlakken, bij zowel het kopen als verkopen van een woning en bij het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. De brede kennis van het vak, transparante werkwijze en persoonlijke betrokkenheid garanderen een prettige samenwerking.

Bereken eerst snel de maximale hoogte van jouw lening.

Lees snel meer over hoe Bert kan helpen bij het kopen van jouw droomhuis.

Hulp nodig? Bert helpt!

Heb jij de wens om een huis te kopen en ben je geïnteresseerd in een aankoopmakelaar? Onze makelaars adviseren je graag met een persoonlijke aanpak voor jouw situatie. Jarenlang helpen wij kopers al snel tot de woning van hun dromen. Wij pakken door en laten niet los tot we jou hebben geholpen. En hoe we dat doen, is met:

  • Eén aanspreekpunt
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Benieuwd hoe Bert van Vulpen jou kan helpen? Neem dan snel contact op. Wij helpen jou graag bij de aankoop van een nieuwe woning in en rondom Amsterdam, Amstelveen en Zaandam. Bert staat voor je klaar! Ook wanneer je advies nodig hebt over verzekeringen en hypotheken.

ContactformulierNaamloos-2
waardecheck?