Naamloos-2

Bert van Vulpen - Amstelveen

Of het gaat om het het kopen of het verkopen van een huis; de medewerkers van Bert van Vulpen staan in Amstelveen voor je klaar! Met meer dan twintig jaar ervaring in de makelaardij is Bert van Vulpen een van de meest toonaangevende makelaarskantoren in de regio. Wij staan bekend om onze prettige manier van samenwerking en het behalen van het beste resultaat door onze kennis, enorme netwerk en transparantie.

Onze diensten in Amstelveen

Wil je een huis kopen of juist verkopen? In beide gevallen helpen wij je graag! Je kunt bij ons terecht voor de aankoop voor bestaande woningen maar ook nieuwbouw woningen in en rondom Amstelveen. Ook voor de beste advies over woningen kun je altijd bij ons terecht! Wij geven je als makelaarskantoor in Amstelveen graag meer informatie over hypotheken, verzekeringen en alle andere zaken die komen kijken bij het kopen en verkopen van een huis! Daarnaast profiteer je bij ons van een gratis waardebepaling van je woning. Hierdoor weet je precies wat jouw huis of appartement waard is!

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 en op donderdag tot 21:00. Gesloten op zondag. Buiten sluitingstijd werken wij op afspraak.

Bert van Vulpen - Amstelveen


Naamloos-2