Naamloos-2

“Beste Bert, help jij ons met nieuwbouw in Zaandam?”

Een betaalbaar huis kopen in Zaandam, gemeente Zaanstad of de Zaanstreek? Dan kun natuurlijk je ook denken aan een nieuwbouwwoning. Van Westzaan tot Oostzaan: in de hele Zaanstreek staan volop nieuwbouwwoningen te koop. Je betaalt geen overdrachtsbelasting en je komt niet voor onverwachte verbouwingskosten te staan. Daarnaast kun je je nieuwe woning helemaal naar eigen smaak inrichten.

Nieuwbouw in de Zaanstreek

Van goedkope appartementen dichtbij Amsterdam, tot vrijstaande woningen op riante kavels in een landelijke omgeving. Het is te vinden in Zaandam en omgeving. Op loopafstand van het centrum of juist vlakbij natuurgebied Het Twiske, waar rust en ruimte hand in hand gaan.

Zelf een huis bouwen in Zaandam?

Avontuurlijk ingesteld? Je kunt ook zelf een huis bouwen. Vrije kavels in Zaandam zijn er genoeg. Zaandam speelt steeds meer in op de wens van particulieren om zelf vorm te geven aan de woning. Zowel dichtbij het centrum als in de rustige woongebieden zijn er voldoende nieuwbouwinitiatieven voor particulieren die een woning naar eigen inzicht willen ontwerpen en indelen. Het aanbod varieert van betaalbare eengezinswoningen tot herontwikkelde oude fabriekspanden. Met een collectief programma deel je de kosten met je nieuwe buren.

Meer weten over nieuwbouwprojecten in Zaandam? Vul dan het contactformulier in of bel met 075–6472060. Bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken kunnen we je er alles over vertellen!


Naamloos-2