Naamloos-2

“Beste Bert, help jij mij met nieuwbouw in Zaandam?”

Een betaalbaar huis kopen in Zaandam, gemeente Zaanstad of de Zaanstreek? Dan kun natuurlijk je ook denken aan een nieuwbouwwoning. Van Westzaan tot Oostzaan: in de hele Zaanstreek staan volop nieuwbouwwoningen te koop. Je betaalt geen overdrachtsbelasting en je komt niet voor onverwachte verbouwingskosten te staan. Daarnaast kun je je nieuwe woning helemaal naar eigen smaak inrichten.

Nieuwbouw in de Zaanstreek

Van goedkope appartementen dichtbij Amsterdam, tot vrijstaande woningen op riante kavels in een landelijke omgeving. Het is te vinden in Zaandam en omgeving. Op loopafstand van het centrum of juist vlakbij natuurgebied Het Twiske, waar rust en ruimte hand in hand gaan.

Modern wonen aan de Zaanse Oever

In de hoek van de Kalverringdijk en de Engewormer, aan de oever van de Zaan, zullen 19 moderne woningen worden gerealiseerd. De huizen bestaan uit 6 verschillende types, variërend van moderne Zaanse woningbouw tot riante pakhuizen. Op de plek waar vroeger de molen ‘De Jonge Prinses’ stond, komt een unieke twee-onder-één kap woning met verwijzingen naar de historische molenschuur. De nieuwbouwwoningen hebben een gedeeld DNA, maar ieder met een herkenbare twist in architectuur, comfort en duurzaamheid.

Met een aanlegsteiger in je achtertuin woon je hier heerlijk aan het water. Aan de voortuin grenzen vrijwel direct De natuurgebieden Kalverpolder en Engewormer met uitgestrekte polders: de perfecte uitvalsbasis voor de (hard)loper en fietser. Geïnteresseerd in een van deze prachtige nieuwbouwwoningen? Schrijf je hier in en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Aan de Krimp: prachtige nieuwbouw appartementen in hartje Zaandam

In 2019 zal in het centrum van Zaandam een prachtig, kleinschalig appartementengebouw verrijzen. De appartementen in het complex hebben diverse woonoppervlakten, fijne buitenruimtes en worden gebouwd van hoogwaardige materialen.

Heb je interesse? Schrijf je hier in als geïnteresseerde en wij houden je op de hoogte. Uiteraard ontvang je als eerste een uitnodiging voor de start verkoop.

Zelf een huis bouwen in Zaandam?

Avontuurlijk ingesteld? Je kunt ook zelf een huis bouwen. Vrije kavels in Zaandam zijn er genoeg. Zaandam speelt steeds meer in op de wens van particulieren om zelf vorm te geven aan de woning. Zowel dichtbij het centrum als in de rustige woongebieden zijn er voldoende nieuwbouwinitiatieven voor particulieren die een woning naar eigen inzicht willen ontwerpen en indelen. Het aanbod varieert van betaalbare eengezinswoningen tot herontwikkelde oude fabriekspanden. Met een collectief programma deel je de kosten met je nieuwe buren.

Meer weten over nieuwbouwprojecten in Zaandam? Vul dan het contactformulier in of bel met 075–6472060. Bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken kunnen we je er alles over vertellen!


Naamloos-2
leencapaciteit?