Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Zaandijk zijn?”

Ja zeker! Als je op zoek bent naar een makelaarskantoor in Zaandijk, ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt! Want of het nou gaat om het kopen of verkopen van een huis; Bert van Vulpen staat voor je klaar. We hebben ruim twintig jaar ervaring en dat maakt ons een van de meest toonaangevende makelaarskantoren in de regio.

De woningmarkt in Zaandijk

Of je nou een woning gaat kopen, of je huidige woning gaat verkopen; het is fijn om te weten hoe de markt er in jouw regio uitziet. Daar valt gelukkig in Zaandijk veel over te zeggen.

Om te beginnen is de gemiddelde vraagprijs voor een woning in Zaandijk € 310.338. En deze woningen worden erg snel verkocht. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zaandijk is 20 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland.

Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Zaandijk hebben een woningprijs van € 200.000 à € 250.000. Ook woningen in de prijsklasse € 250.000 tot € 300.000 vind je in Zaandijk veel. Het gaat vooral om eengezinswoningen en galerijflats.

De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Zaandijk is € 2.978. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 2.740.

Wat kunnen we nog meer vertellen over Zaandijk?

Zaandijk is een plaats in de gemeente Zaanstad, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 8.686 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud.

In Zaandijk is het percentage gezinnen met kinderen 37%.

Huis kopen of verkopen in Zaandijk?

Wil je een huis of appartement (ver)kopen in Zaandijk? Onze erkende makelaars helpen je graag bij het vinden van een fijne, betaalbare woning, of het verkrijgen van een goede verkoopprijs. Op zoek naar een koopwoning? Bekijk hier ons actuele woningaanbod in Zaandijk. Neem gerust contact op, of kom langs bij ons kantoor om jouw woningwensen te bespreken. Overweeg je je woning in Zaandijk te koop te zetten? Vraag dan direct en vrijblijvend een gratis waardebepaling aan. Zo heb je een goed startpunt om op zoek te gaan naar je volgende koophuis.

Waarom Bert van Vulpen als makelaar in Zaandijk?

Als makelaar in Zaandijk kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Zaandijk? Zowel als verkoopmakelaar als aankoopmakelaar staan wij voor je klaar. Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Ook kun je bij ons terecht als makelaar in:


Naamloos-2
leencapaciteit?