Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Zaandijk? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt!

In Zaandijk is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 310.338. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zaandijk is 20 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Zaandijk hebben een woningprijs van 200.000-250.000. Ook woningen in de prijsklasse 250.000-300.000 vind je in Zaandijk veel.

In Zaandijk vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar galerijflats vind je die hier.

De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Zaandijk is € 2.978. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 2.740.

Over makelaar in Zaandijk

Zaandijk is een plaats in de gemeente Zaanstad, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 8.686 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud. In Zaandijk is het percentage gezinnen met kinderen 37%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Zaandijk kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Zaandijk? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.


Naamloos-2