Naamloos-2

Wat is mijn huis waard?

Wat is de waarde van samen je nieuwe huis inrichten? Van klinkende glazen aan de eettafel met vrienden? Van Sinterklaasliedjes met de kinderen bij de open haard? Zulke dingen zijn onbetaalbaar, dat weten wij heel goed. Maar wil je weten wat jouw huis op de markt waard is? Dan geven wij je graag inzicht. We kennen de lokale woningmarkt als geen ander en leven ons in in jouw situatie. Zo komen we tot een waardebepaling van jouw huis.

Gratis waardebepaling

Wij kunnen jou nauwkeurig vertellen wat jouw huis op dit moment waard is. Een waardebepaling doen we gratis en geheel vrijblijvend. Zo’n waardebepaling is fijn als je erover denkt om jouw huis te verkopen. Met de marktwaarde in je achterhoofd kun je een realistische vraagprijs bepalen voor je huis. Zo verkoop je het sneller. Misschien heb je nog geen concrete verkoopplannen, maar ben je al wel rustig aan het rondkijken voor je volgende huis. Ook dan is een waardebepaling slim. Weten wat jouw huidige woning waard is, helpt je bij het bepalen van je budget voor je nieuwe huis.

De marktwaarde van je huis

De waarde van jouw huis is afhankelijk van de woningmarkt. Die is continu in beweging. Als je geen expert bent is het dus best lastig om in te schatten wat jouw huis nú waard is. Wij kennen de woningmarkt van Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Krommenie en Assendelft als geen ander. Daardoor kunnen we je een realistische indicatie geven van de marktwaarde van jouw huis.

Een waardebepaling, hoe gaat dat?

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Maak een gratis en geheel vrijblijvende afspraak met onze makelaar. Tijdens het gesprek zal de makelaar een ronde maken door jouw huis en aan de hand van een marktanalyse de waarde bepalen. Je zit nergens aan vast. Als je alvast meer wilt weten over hoe we je kunnen helpen bij de verkoop van jouw huis kun je daar tijdens het gesprek alles over vragen.

Alle expertise die jij nodig hebt onder één dak

Als je wilt weten wat jouw huis waard is, ben je misschien wel van plan te gaan verhuizen. Wist je dat je bij Bert van Vulpen alle expertise vindt die je nodig hebt? Of het nu gaat om een huis kopen, verkopen, het regelen van je hypotheek en verzekeringen of hulp bij je inkomstenbelastingaangifte. Dat levert jou groot voordeel op. Natuurlijk financieel, maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. We ontzorgen je graag op alle vlakken.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wil je een gratis en geheel vrijblijvende waardebepaling van jouw huis? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren of in het weekend is voor ons geen enkel probleem.

Aanvraagformulier waarde-indicatie

 


Naamloos-2