Naamloos-2

Bert van Vulpen - Makelaar Zaandam“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Zaandam zijn?”

Ja zeker, zoek niet verder! Wij helpen je graag bij de aankoop en verkoop van je huis in Zaandam en omstreken. Onze erkende makelaars zijn specialisten in het verkopen, aankopen en taxeren van huizen of bedrijfspanden. Wij kennen de buurt goed en maken gebruik van een groot en krachtig netwerk. Daarnaast behoren we tot de top 100 van bijna 5000 makelaars.

Makelaar nodig? Neem contact met ons op!

Met onze bewezen, persoonlijke aanpak bereiken we als makelaar in Zaandam altijd het beste resultaat. Zo hebben we de titel ‘beste verkoopmakelaar in Zaanstad’ verdiend.

 

Erkende makelaar in Zaandam en de Zaanstreek

Omdat wij ruim 27 jaar ervaring hebben als makelaar in Zaandam, weten wij dat de Zaanse buurten behoorlijk van elkaar verschillen. Maar of je nu een huis wilt (ver)kopen in bijvoorbeeld ’t Kalf, Kogerveld, Oud West of de Russische Buurt, wat alle buurten gemeen hebben is dat de meeste huizen erg populair zijn. Zeker nu het topdrukte is op de huizenmarkt. En daar weten wij als makelaar in Zaandam goed op in te spelen.

De huizenprijzen in Zaandam, de gemeente Zaanstad en breder de Zaanstreek, zijn de afgelopen periode één van de sterkst stijgende van ons land gebleken. Een woning kopen of verkopen in Zaandam vraagt daarom om relevante en actuele kennis van de woningmarkt per buurt. Het is dus raadzaam om altijd een erkende makelaar in de arm te nemen als je je op de Zaanse woningmarkt begeeft. Bert van Vulpen is zo’n erkende makelaar in Zaandam met een groot netwerk en jarenlange ervaring. Je kunt onze hulp daarom met een gerust hart inschakelen bij de (ver)koop van je woning in Zaandam.

Bert van Vulpen is ook actief als makelaar in Koog aan de Zaanmakelaar Amsterdam en makelaar Amstelveen.

Huis kopen in Zaandam

Ben je van plan om een huis te kopen in Zaandam? Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. Met topdrukte op de woningmarkt en de daaruit voortkomende stijgende prijzen, kan het vinden van je droomhuis lastig zijn. Wij staan als makelaar in Zaandam daarom graag voor je klaar.

Als aankoopmakelaar in Zaandam zorgen we er als eerste voor dat jouw wensen goed in kaart worden gebracht. We kunnen immers alleen op zoek gaan naar jouw droomwoning, als we je woonwensen scherp hebben. Vinden we een geschikte woning? Dan zorgen wij ervoor dat je als eerste op de hoogte wordt gebracht van het nieuwe aanbod. Mocht je interesse hebben in een woning, dan handelen onze makelaars in Zaandam snel én verstandig, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Ook staan onze hypotheekadviseurs graag voor je klaar; zij kunnen je precies vertellen hoeveel jij kunt lenen en wat je maandlasten worden bij die hypotheek.

Mocht je over willen gaan tot koop, dan begeleiden wij je als aankoopmakelaar in Zaandam van het begin tot het eind. We adviseren je over de strategie, voeren onderhandelingen uit en als er een akkoord is, kijken we de koopakte voor je na. Wij staan als makelaar voor je klaar tot je de sleutel hebt!

Huis in Zaandam kopen? Bekijk hier ons huidige aanbod koopwoningen in Zaandam.

Huis verkopen in Zaandam

Wil jij je woning verkopen? Dan staan wij als makelaar in Zaandam graag voor je klaar. We begrijpen dat het verkopen van je woning niet niks is, dus helpen we je graag gedurende het hele verkoopproces. Als makelaar hebben wij al veel huizen en appartementen in Zaandam en omstreken verkocht. Zo veel, dat we inmiddels de best verkopende makelaar van de Zaanstreek en Amstelveen zijn. We hebben een groot netwerk, waardoor we 80% van de kopers kennen. En als we de koper van jouw woning nog niet kennen, gaan we verder op zoek!

Als makelaar in Zaandam gaan we bij de verkoop van jouw woning altijd volgens een aantal stappen te werk. Zo verzorgen we een gratis verkoopgesprek van jouw huis, zorgen we voor een persoonlijke verkoopstrategie en zorgen we ervoor dat jouw huis goed zichtbaar wordt op Funda en diverse social media kanalen met hoogwaardige kwaliteit foto’s en standaard VR-video. Uiteraard onderhandelen we voor de best mogelijke verkoopprijs en staan we graag voor je klaar met hypotheekadvies op maat en hulp met (eventuele) restschuld. Krijgen wij het als makelaar niet voor elkaar om jouw woning in Zaandam te verkopen? Dan geldt: no cure, no pay en géén intrekkingskosten.

Wil je jouw woning in Zaandam of omstreken verkopen? Dan staan wij als erkende makelaar in Zaandam graag voor je klaar.

Overige diensten als makelaar in Zaandam

Wij staan als makelaar niet enkel voor je klaar als je een woning wilt (ver)kopen. Wij geven je namelijk ook graag advies over onder andere hypotheken en verzekeringen. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise onder één dak; van de verkoop van nieuwbouwprojecten tot hulp bij je inkomstenbelastingaangifte en het laten taxeren van een woning. En die expertise levert jou groot voordeel op: natuurlijk financieel, maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. Als makelaar in Zaandam ontzorgen je graag op alle vlakken!

Waarom Van Vulpen als makelaar?

Ben je op zoek naar een makelaar in Zaandam? Dan ben je bij Bert van Vulpen aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang een erkende makelaar en helpen je graag bij de ver- of aankoop van jouw woning.

 • Alle expertise en kennis onder één dak
 • Een groot netwerk
 • Ontzorgen van A tot Z
 • Jarenlange ervaring

Hulp van Bert Van Vulpen als makelaar

Wil je een huis kopen of verkopen in Zaandam? Kom gerust langs bij ons kantoor aan de Provincialeweg 174-176 . Als erkende makelaar in Zaandam helpen wij je graag bij het vinden van een aangename en betaalbare woning in Zaandam of omstreken, of het verkrijgen van een goede verkoopprijs. Wil jij weten wat de verkoopprijs van jouw woning is of wil je in de nabije toekomst een huis gaan kopen? Vraag dan vrijblijvend een gratis verkoopgesprek aan of neem contact op!

Contact gegevens

Andere filialen: Krommenie, Amsterdam, Amstelveen

Openingstijden

 • Maandag – 09:00 tot 17:30
 • Dinsdag – 09:00 tot 17:30
 • Woensdag – 09:00 tot 17:30
 • Donderdag – 09:00 tot 17:30
 • Vrijdag – 09:00 tot 17:30
 • zaterdag – 09:00 tot 17:30
 • Zondag  – Gesloten

buiten openingstijden werken wij op afspraak.

Bert van Vulpen - Makelaar Zaandam

Contact gegevens

Andere filialen: Krommenie, Amsterdam, Amstelveen

 • Zaandam scoort gemiddeld een 9.5
  Dit is het gemiddelde cijfer uit 257 beoordelingen

 • 10
  Keegan Zanzi
  The purchasing process would have been almost impossible without the guidance of the Bert van Vulpen team – we are so glad we chose them to help with the purchase of our new home! Both Maarten and Famke were very easy to work with and gave us great insights into the properties we viewed. With their help we were able to purchase a home in out ideal neighborhood, and the entire process was easy to understand and well coordinated. Money well spent, we would certainly recommend them to others!
  31-08-2023

  • Bereikbaarheid en communicatie
   Communicatie
   10

  • Onderhandeling en resultaat
   Resultaat
   10

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   10

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   10

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

 • 10
  Mevr. Kirsey Huisman
  Prima makelaar heeft ons goed verteld over de woning en rondgeleid hadden zeker interesse. Maar voor ons was de grote hoogspannings kabel in de tuin een reden om geen bod te doen. Gr
  30-08-2023

  • Hoe tevreden ben je over de kwaliteit van de rondleiding?
   Tevredenheid
   Zeer tevreden

  • Was het eenvoudig om een afspraak voor de bezichtiging te maken?
   Afspraak maken
   Ja

  • Heb je verdergaande interesse in dit huis?
   Interesse huis
   Nee

  • Heb je interesse in 1 van onderstaande diensten van Bert van Vulpen makelaars + hypotheken?
   Interesse BVV
   Geen interesse

 • 10
  Dhr. Scheeper
  Perfect geholpen bij de verkoop van onze woning, van begin tot het einde, zeer tevreden ook bij de tussentijdse meldingen!
  24-08-2023

  • Lokale marktkennis
   Marktkennis
   10

  • Service en begeleiding
   Service
   10

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   10

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   10

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen


Naamloos-2