Naamloos-2

Lisa Arnold

A-RMT makelaar / Commercieel binnendienst medewerker

Ik ben 27 jaar jong en maak sinds halverwege het jaar 2021 deel uit van het team van Bert van Vulpen. Hier voer ik een gecombineerde functie uit.

Op kantoor Zaandam werk ik op de binnendienst met een gezellig team, wel heb ik dagelijks contact met mijn andere collega’s van onze verschillende locaties. Daarnaast werk ik op de buitendienst als assistent makelaar voor bezichtigingen van woningen die in de verkoop staan. Ik haal plezier uit het contact hebben met verschillende typen mensen. Dat zij bezig zijn met een grote stap in hun leven maakt het extra leuk. De Zaanstreek is voor mij zeer bekend: in de buurt Westerwatering in Zaandam ben ik opgegroeid en sinds een paar jaar woon ik in de Havenbuurt.

Ik ontmoet u graag. Wellicht telefonisch bij het inplannen van een afspraak of bij een bezichtiging. Doordat wij de diensten aankoop, verkoop en hypotheken verlenen, kunnen wij u als klant optimaal van dienst zijn!

 

Hobby's
Wandelen met mijn hond, verschillende steden bezoeken, dineren met vrienden en familie
Ervaring
Ik heb opleidingen in de toerisme sector afgerond en daarmee werkervaring op gedaan in de hotellerie. Hier heb ik verschillende functies gehad van receptie tot evenementen coördinator. Om de overstap naar makelaardij te maken heb ik de opleiding tot assistent makelaar gevolgd.


Naamloos-2