Naamloos-2

“Beste Bert, help jij mij met advies over groter of kleiner wonen?”

Natuurlijk. Op deze pagina vind je alle informatie, maar neem ook gerust contact met ons op.

Groter of kleiner wonen

Er komen kinderen, of ze gaan alweer de deur uit. Dan is het logisch dat je groter, of juist kleiner wilt gaan wonen. Maar er zijn natuurlijk tal van andere redenen om te kiezen voor een groter of kleiner huis. Bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken luisteren we naar jouw wensen en gaan we op zoek naar het perfecte huis voor jouw nieuwe situatie.

Eerst verkopen?

Heb je al een koophuis, dan rijst natuurlijk de vraag: moet ik eerst mijn huidige huis verkopen? Of juist eerst een nieuw huis kopen? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Er spelen allerlei factoren mee. Hoe sta je er financieel voor? Hoe is de woningmarkt? Hoeveel interesse is er voor het huis dat je wilt verkopen? Onze specialisten kijken naar jouw specifieke situatie en maken samen met jou een plan van aanpak.

Tijdelijk (ver)huren

Kies je ervoor om eerst je huis te verkopen, dan kan het zijn dat je je huis uit moet voordat je een nieuw huis hebt. Tijdelijk een huis huren zou dan een oplossing zijn. Kies je ervoor om eerst een huis te kopen, dan loop je het risico dat je oude huis langer te koop staat dan je had gepland. Gevolg: dubbele maandlasten. Je kunt ervoor kiezen om in dat geval je huis te verhuren. Daar zitten echter financieel en fiscaal wel wat haken en ogen aan.

Wij staan voor je klaar!

Of je nu kiest voor huren of verhuren. De makelaars van Bert van Vulpen kunnen je ook hierin van dienst zijn. We zoeken een passende huurwoning voor je, of we begeleiden je met het verhuren van je huis zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Interesse? Bel ons op 075–6179922 of vul het contactformulier in. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op.Naamloos-2
maandlastberekening