Naamloos-2

Bij groter of kleiner wonen

“Beste Bert, help jij mij met advies over groter of kleiner wonen?”

Natuurlijk. Op deze pagina vind je alle informatie, maar neem ook gerust contact met ons op bij meer vragen wanneer je groter of kleiner wilt gaan wonen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Groter of kleiner wonen

Er komt een punt in het leven dat je te maken hebt een bijzondere zegen, namelijk dat er een kind op komst is. Of juist andersom: dat het moment is aangebroken waarop de kinderen alweer de deur uit gaan om op hunzelf te wonen. In beide gevallen is het logisch dat je dan besluit groter of juist kleiner te gaan wonen. Naast deze voorbeelden zijn er natuurlijk nog een tal van andere redenen om te kiezen voor een groter of kleiner huis. Ben jij klaar voor een grotere of kleinere woning? Bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken luisteren we naar jouw wensen en gaan we op zoek naar het perfecte huis voor jouw nieuwe situatie.

Eerst verkopen?

Heb je al een koophuis? Dan rijst natuurlijk de vraag: moet ik eerst mijn huidige huis verkopen? Of juist eerst een nieuw huis kopen? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Er spelen allerlei factoren mee. Hoe sta je er financieel voor? Hoe is de woningmarkt? Hoeveel interesse is er voor het huis dat je wilt verkopen? Onze aankoopmakelaars kijken naar jouw specifieke situatie en maken samen met jou een plan van aanpak.

Tijdelijk (ver)huren

Kies je ervoor om eerst je huis te verkopen, dan kan het zijn dat je je huis uit moet voordat je een nieuw huis hebt. Tijdelijk een huis huren zou dan een oplossing zijn. Kies je ervoor om eerst een huis te kopen? Dan loop je het risico dat je oude huis langer te koop staat dan je had gepland. Gevolg: dubbele maandlasten. Je kunt ervoor kiezen om in dat geval je huis te verhuren. Daar zitten echter financieel en fiscaal wel wat haken en ogen aan. Bereken je financiële mogelijkheden eenvoudig met de maandlast berekening van Bert.

Wij staan voor je klaar!

Of je nu kiest voor (ver)kopen, huren of verhuren. De makelaars van Bert van Vulpen kunnen je ook hierin van dienst zijn. We zoeken een passende huurwoning voor je of we begeleiden je met het verhuren van je huis zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Interesse? Bel ons op 075–6179922 of vul het contactformulier in. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Schakel een aankoopmakelaar in

Zeker weten of dit het moment voor jou is om groter of kleiner te gaan wonen en het huis te kopen/verkopen? Laat je adviseren door een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt en van het woningaanbod aan grotere of juist kleinere woningen dan je huidige plek. Met een aankoopmakelaar aan je arm kan veel betekenen in jouw zoektocht. Bovendien weet je zo zeker dat je naar mogelijkheden kijkt die financieel haalbaar zijn voor jouw persoonlijke situatie.

Alles onder één dak

Bij Bert van Vulpen staan wij altijd klaar om jou te voorzien van het beste advies voor jouw persoonlijke situatie. Wij ontzorgen je geheel en doen dit met een persoonlijke aanpak. Wij pakken jouw vraag met beide handen aan en zorgen ervoor dat je wordt geholpen. Hoe? Met:

  • Eén aanspreekpunt
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met ons op. Het team van Bert van Vulpen staat klaar om jou te adviseren. Ook wanneer je advies nodig hebt over hypotheken en verzekeringen.Naamloos-2