Naamloos-2

“Beste Bert, help jij mij met nieuwbouw in Amsterdam?”

Wil je voordelig een huis kopen in Amsterdam? Dan kun je ook denken aan een nieuwbouwwoning. Van Nieuw-West tot IJburg: in Amsterdam staan volop nieuwbouwhuizen te koop. Je betaalt geen overdrachtsbelasting en je komt niet voor onverwachte verbouwingskosten te staan. Bovendien kun je de woning helemaal naar je eigen smaak inrichten.

Nieuwbouw binnen de ring

Niet alleen buiten de ring vind je veel interessante nieuwbouwprojecten. Ook in de stadsdelen Amsterdam- Oost en Amsterdam-West kun je een nieuwbouwhuis kopen. Oude panden worden gesloopt en op die plek worden nieuwe woningen gebouwd. Zo heb je de voordelen van een nieuwbouwhuis en de gezelligheid van een levendige buurt.

Zelf bouwen?

Voor de avonturiers onder ons: je kunt ook zelf een huis bouwen. In Amsterdam-Noord en op IJburg, maar ook bij het Amstel Kwartier en op de Zuidas kun je kavels kopen. Je bedenkt een huis dat helemaal voldoet aan jouw wensen. Vervolgens realiseer je samen met een architect en een aannemer je droomproject. Een andere mogelijkheid is een zogenoemd ‘klushuis’, een nieuwe trend in Amsterdam. Je koopt het casco van een huis, maar ontwerpt en realiseert de binnenkant helemaal naar eigen inzicht.

Wil je meer informatie over de diverse nieuwbouwprojecten? Vul dan het contactformulier in of bel met 075–6472060. Wij houden je dan op de hoogte van de diverse ontwikkelingen!


Naamloos-2
leencapaciteit?