Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn huis verkopen in Krommenie of Assendelft?”

Ja zeker! Met de makelaars van Bert van Vulpen uit Krommenie verkoop je de woning veel sneller. Er is immers tegenwoordig veel concurrentie binnen de woningmarkt. Waar je ook loopt, er hangen overal bordjes ‘te koop’. Hoe verkoop je dan toch je huis voor een goede prijs? Op welke manier kun je jouw huis extra onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? Op al deze vragen heeft Bert van Vulpen als nr.1 verkoopmakelaar en passend antwoord.

Kies voor Bert van Vulpen

Vastgoed verkopen is en blijft een vak! De erkende makelaars van Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken verstaan het vak en staan bekend om de kennis van de regionale woningmarkt, goed gekozen vraagprijzen en actieve instelling. Daarnaast hebben we een groot netwerk, waardoor we het overgrote deel van de kopers in Krommenie of Assendelft weten te bereiken. Bovendien hanteren wij een zeer scherpe courtage.

Nummer 1 positie op Funda

Wie zijn woning in Krommenie of Assendelft wil verkopen moet opvallen. Door de woning op de juiste manier in Funda te presenteren en te meten, hebben we de beste positie. Bert van Vulpen zorgt er dus voor dat ook jouw woning goed zichtbaar is. Dit klinkt als muziek in de oren, gezien de website maandelijks door miljoenen mensen wordt bezocht.

Help, een restschuld!

Wanneer de hypotheek op je huis hoger is dan de waarde van je woning dan kan het zijn dat je bij de verkoop van je huis met een restschuld blijft zitten. Een restschuld is heel vervelend maar hoeft echter geen probleem te zijn. De makelaars van Bert van Vulpen hebben uitgebreide kennis over dit onderwerp en kunnen je adviseren over de mogelijkheden.

Meer weten over de verkoop van je huis, een gratis waardebepaling laten doen, of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact op met Bert van Vulpen.

Ook verkopen wij woningen in:


Naamloos-2