Huis verkopen Krommenie & Assendelft

Huis verkopen Krommenie & Assendelft


Sta je op het punt om je huis in Krommenie of Assendelft te verkopen? Met de makelaars van Bert van Vulpen uit Krommenie verkoop je de woning veel sneller. Er is immers tegenwoordig veel concurrentie binnen de woningmarkt. Waar je ook loopt, er hangen overal bordjes ‘te koop’. Hoe verkoop je dan toch je huis voor een goede prijs? Op welke manier kun je jouw huis extra onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? Op al deze vragen heeft Bert van Vulpen als nr.1 verkoopmakelaar en passend antwoord.

Kies voor Bert van Vulpen

Vastgoed verkopen is en blijft een vak! De erkende makelaars van Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken verstaan het vak en staan bekend om de kennis van de regionale woningmarkt, goed gekozen vraagprijzen en actieve instelling. Daarnaast hebben we een groot netwerk, waardoor we het overgrote deel van de kopers in Krommenie of Assendelft weten te bereiken. Bovendien hanteren wij een zeer scherpe courtage.

Nummer 1 positie op Funda

Wie zijn woning in Krommenie of Assendelft wil verkopen moet opvallen. Door de woning op de juiste manier in Funda te presenteren en te meten, hebben we de beste positie. Bert van Vulpen zorgt er dus voor dat ook jouw woning goed zichtbaar is. Dit klinkt als muziek in de oren, gezien de website maandelijks door miljoenen mensen wordt bezocht.

Help, een restschuld!

Ook in Krommenie en Assendelft zijn de huizenprijzen de afgelopen jaren gedaald. Daardoor kan het gebeuren dat je te maken krijgt met een restschuld. Geen stress. Door onze uitgebreide kennis hierover, kunnen wij je helpen bij het vinden van een oplossing.

Meer weten over de verkoop van je huis, of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact op met Bert van Vulpen.