Naamloos-2

Bert van Vulpen - Makelaar Krommenie“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Krommenie zijn?”

Ja zeker! Als je op zoek bent naar een makelaarskantoor in Krommenie, ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je door het gehele proces bij het aankopen, verkopen of taxeren van je woning. Met onze kennis van de lokale markt maken we voor jou het verschil. Daarbij staat service bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat je zo goed mogelijk wordt geholpen en het advies krijgt dat je nodig hebt.

Makelaar nodig? Neem contact met ons op!

Wat je van ons kan verwachten

Bij ons vind je de hulp bij het kopen of verkopen van een huis of appartement. Of het nu gaat om bestaande woningen of nieuwbouw, we hebben er ervaring mee. Wij brengen meer dan 27 jaar ervaring mee voor professionele ondersteuning en begeleiding. We behoren tot de top 100 van bijna 5.000 makelaars. Daarnaast krijg je een gratis verkoopgesprek, zodat je precies weet wat je huis waard is! Krijg antwoord op al je vragen over hypotheken en verzekeringen bij Bert van Vulpen.

Als woningcorporatie, belegger of projectontwikkelaar is Bert van Vulpen het erkende en ervaren makelaarskantoor in Krommenie dat je zoekt. Wij ontzorgen je graag bij projectontwikkeling!

Huis kopen in Krommenie

Denk jij eraan om een huis te kopen in Krommenie? De zoektocht naar een perfecte woning kan soms een lastig en langdurig traject zijn. Om dit efficiënt te laten verlopen, brengen we eerst jouw wensen in kaart. Welke elementen in een woning zijn voor jou belangrijk en welke zie je liever niet? Wanneer we je wensen kennen, zorgen we ervoor dat je altijd up-to-date bent van relevante woningen die in Krommenie op de markt komen. Zo handelen we snel handelen als je interesse hebt in de woning. Wijzigen je wensen gaandeweg de zoektocht? Daar krijgen we vaker mee te maken en dat is dan ook geen probleem. Wij adviseren en bewegen met je mee.

Enthousiast geworden over een woning in Krommenie die op de markt is gekomen? Dan plannen we een bezichtiging in. Als jouw makelaar in Krommenie vinden we het belangrijk dat je hier voldoende tijd voor krijgt, zodat je een goed gevoel krijgt bij het huis. Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Dan begeleiden we je in de juiste strategie en onderhandelen we het beste bedrag. Wanneer we tot een akkoord komen, zullen wij je overal in ondersteunen. Wil je dan hulp bij je hypotheek in Krommenie, ook dit zit in onze full-service aanpak.

Huis verkopen in Krommenie

Wil je je huis in Krommenie verkopen? Onze makelaars in helpen je van A tot Z. Om de best mogelijke prijs voor jouw woning te krijgen, faciliteren we een gratis verkoopgesprek voordat we het huis op de markt brengen. Aan de hand van een persoonlijke verkoopstrategie realiseren we de beste prijs.

Een element dat niet mag worden vergeten bij de verkoop van het huis, is de presentatie. Om tot een goede prijs te komen, adviseren we je over de uitstraling van de woning. Dit zorgt voor maximale aandacht. Vooral voor de hoogwaardige foto’s en VR-video die we maken, is dit erg belangrijk. We zorgen ervoor dat jouw woning goed zichtbaar is op Funda en op verschillende social media kanalen. Als makelaar in Krommenie hebben we een groot netwerk, waardoor we de juiste kopers weten te bereiken.

Mocht het ondanks onze strategie niet lukken om jouw huis te verkopen in Krommenie dan geldt: no cure, no pay. Je betaalt ook geen intrekkingskosten.

Waarom Bert van Vulpen als makelaar in Krommenie?

Onze makelaars bij Bert van Vulpen helpen je graag. Wij ondersteunen je met het kopen of verkopen van je woning, maar ook voor je hypotheek, verzekeringen en verhuizing ben je bij ons aan het juiste adres. We ontzorgen je op alle vlakken en we hebben de expertise die je nodig hebt. Wij zijn ervan overtuigd dat we je met ons alles-onder-één-dak concept helpen naar een resultaat naar dat altijd naar wens is! En wat daarbij komt kijken?

 • Eén aanspreekpunt
 • Lokale marktkennis
 • Persoonlijk betrokken
 • Transparant advies

Nu wil je stappen zetten. Maak een vrijblijvende afspraak door het formulier hieronder in te vullen of door ons te bellen. We horen graag waar je je moeten ondersteunen. Als makelaar in Krommenie staan we voor je klaar.

Contact gegevens

Andere kantoren: Amsterdam, Amstelveen ,Zaandam

Openingstijden

 • Maandag – 09:00 tot 17:30
 • Dinsdag – 09:00 tot 17:30
 • Woensdag – 09:00 tot 17:30
 • Donderdag – 09:00 tot 17:30
 • Vrijdag – 09:00 tot 17:30
 • zaterdag – 09:00 tot 17:30
 • Zondag  – Gesloten

buiten openingstijden werken wij op afspraak.

Bert van Vulpen - Makelaar Krommenie

Contact gegevens

Andere kantoren: Amsterdam, Amstelveen ,Zaandam

 • Krommenie scoort gemiddeld een 9.4
  Dit is het gemiddelde cijfer uit 88 beoordelingen

 • 10
  Anoniem
  We've worked with Bert van Vulpen to buy a house, they have been excellent in communication and helping. From mortgage service to the broker service they helped us a lot, the staff is amazing and helpful. Recommended especially to the expats!
  31-03-2024

  • Bereikbaarheid en communicatie
   Communicatie
   10

  • Onderhandeling en resultaat
   Resultaat
   10

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   10

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   10

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

 • 10
  Mevr. Miranda Krook
  Op het moment dat ik besloot om mijn appartement in Wormerveer te gaan willen verkopen, heb ik direct Sabine Denkers (Bert van Vulpen Krommenie) gevraagd langs te komen voor een oriënterend verkoopgesprek.

  In 2021 en 2022 hadden wij elkaar reeds ontmoet tijdens meerdere bezichtigingen, toen ik zelf al lang zoekende was naar een geschikt en net appartement.
  Hetgeen dat mij direct opviel aan haar benadering was de gedegen kennis van de markt in de Zaanstreek, de persoonlijke- en correcte communicatie (ook na het doen van een niet-geaccepteerd bod), maar vooral de tijd en rust die zij nam voor mij als geïnteresseerde tijdens de bezichtigingen. Elke vraag mocht en kon gesteld worden – ook achteraf, dit in tegenstelling tot veel andere makelaars. Dit gaf mij het gevoel serieus genomen te worden als mogelijke koper/ geïnteresseerde.

  Gezien dit voor mij persoonlijk écht onderscheidend overkwam, heb ik geen moment getwijfeld de verkoopopdracht van mijn appartement bij Bert van Vulpen Krommenie onder te brengen.
  Ondanks ik dit proces initieel oriënterend aan was gegaan, diende het proces in een sneltreinvaart te worden opgezet – in verband met een geaccepteerd bod op een nieuwe woning die ik wilde aankopen. Sabine heeft destijds tezamen met haar collega Mariëlle van den Bogaerde alle zeilen bijgezet om zo nauwkeurig en snel mogelijk het verkoopdossier gereed te maken, zodat mijn woning vervolgens kon worden aangemeld op Funda.
  Elke stap werd met mij als (kritische) verkoper doorlopen, zodat ik volledig achter de advertentie en tekst kon staan. Sabine en Mariëlle hebben meerdere malen buiten werktijd tijd vrij gemaakt om alles zo goed mogelijk te organiseren en te plannen, deze volledige betrokkenheid en snelle reactietijd waardeer ik enorm!

  Ook tijdens de vakantie van Sabine en Mariëlle, hebben Myrthe Kostense en Imani van Briemen erg adequaat gehandeld toen afgesproken data dreigde te verlopen. Ondanks het niet het makkelijkste proces/ dossier was, waren zij ontzettend goed geïnformeerd over de stand van zaken.

  Iedere medewerker die betrokken geweest is bij het verkoopproces van mijn appartement heeft een zelfde drive, kan alleen maar zeggen: ga zo door!
  Ook dit is in positieve zin typerend voor de werkwijze van Bert van Vulpen Makelaars!

  Kortom, heb ik een erg fijne samenwerking gehad met het gehele team en daarnaast heeft Sabine mij goed geadviseerd tijdens het gehele proces. Ondanks ik zelf duur aankocht in een overspannen huizenmarkt (mei 2022) en daarna een klein dipje volgde, heb ik het appartement naar volle tevredenheid kunnen verkopen.

  Ik kan andere mensen die oriënterend zijn m.b.t. het verkoopproces, zeker aanraden in gesprek te gaan met dit kantoor!

  31-03-2024

  • Lokale marktkennis
   Marktkennis
   10

  • Service en begeleiding
   Service
   10

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   10

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   10

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

 • 9
  Mevr. Schreuder
  Het contact met de makelaar verliep erg soepel, de makelaar was zeer betrokken, dacht goed mee, was zeer deskundig en onderhield een persoonlijk en warm contact met ons.
  23-03-2024

  • Lokale marktkennis
   Marktkennis
   8

  • Service en begeleiding
   Service
   9

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   9

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   9

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen


Naamloos-2