Naamloos-2

Advies en begeleiding voor jouw nieuwbouwproject

Houd jij je bezig met het ontwikkelen van nieuwbouwwoningen? Als projectontwikkelaar, bij een woningcorporatie of als belegger? Dan weet je hoe belangrijk goede marktkennis is. Je wilt het liefst zoveel mogelijk weten over de toekomstige bewoners. Waar ze vandaan komen. Hoe ze graag willen wonen. Welke prijzen passend zijn. Zodat je op maat voor hen kunt ontwikkelen. Misschien wil je ze ook wel betrekken bij het ontwikkelproces, in co-creatie. Wij helpen je graag. Met marktadvies én nieuwbouw projectbegeleiding.

Maak een vrijblijvende afspraak

Zoek je iemand die de markt snapt?

De totale begeleiding van nieuwbouwprojecten is een aparte specialisatie binnen Bert van Vulpen makelaars + hypotheken. We zien een veranderde woningmarkt, waarbij toekomstige bewoners steeds beter geïnformeerd willen worden, hoge eisen stellen en graag zelf meedenken over hun nieuwe huis. Ook wij worden steeds vaker in een vroeg stadium betrokken. Fijn, want we helpen graag nieuwbouwprojecten vraaggestuurd maken. Door onze uitgebreide marktkennis, ons persoonlijke klantcontact en ons moderne klantregistratiesysteem vormen wij voor jou een waardevolle sparringpartner.

Vooruitstrevend marktadvies

Wij zijn thuis op de woningmarkt van de regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam en Krommenie. In de Zaanstreek en Amstelveen zijn we marktleider. Als lokaal gegronde full service makelaar kunnen we je vakkundig adviseren over jouw nieuwbouwproject. Vraag ons naar prijsontwikkelingen, woonbehoeften van kopers en huurders, profielen van huizenzoekers of bestemmingsplannen. Of vraag ons hoe jij potentiële kopers of huurders voor jouw project kunt bereiken. We helpen je graag. Je mag van ons helder markt- en prijsadvies verwachten, onderbouwd met gegevens uit het recente verleden en met visie op de toekomst.

Jouw nieuwbouwproject volledig ontzorgd

Wij begeleiden jou als opdrachtgever op professionele wijze, voor zowel kleine- als grootschalige projecten. Onze service dekt daarbij het gehele scala: van markt- en prijsadvies (of een second opinion) en het voeren van optie- en verkoopgesprekken, tot het volledig uit handen nemen van het totale verkoopmanagement van een project. Wij nemen je graag alle zorgen uit handen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de verantwoordelijkheid nemen voor onder meer de meerwerkbegeleiding, de administratieve procedures, de gehele marketing, de coördinatie van (project)notarissen en de begeleiding van lotingen.

Natuurlijk blijven we ook tijdens het verkoop- of verhuurproces continu betrokken. We monitoren de voortgang en zorgen ervoor dat jij als opdrachtgever altijd op de hoogte bent van de actuele stand van zaken, zodat snel kan worden bijgestuurd. De potentiële huurders en kopers kunnen bij onze erkende hypotheekadviseurs terecht voor gedegen onafhankelijk hypotheekadvies. Ook op dat vlak kunnen we eventuele zorgen volledig wegnemen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de woningmarkt of onze persoonlijke en effectieve manier van adviseren en begeleiden? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons direct.


Naamloos-2