Naamloos-2

“Beste Bert, help jij ook met nieuwbouw aankoopbegeleiding?”

Ja zeker! Stap binnen in de wereld van zorgeloos een nieuwbouwwoning kopen! Op deze pagina vind je alle informatie voor aankoopbegeleiding van een nieuwbouwwoning.

Aankoopbegeleiding op de woningmarkt

Op deze pagina hebben we alle onmisbare informatie voor je verzameld, zodat jouw reis naar het bezitten van een splinternieuwe woning zo soepel en zorgeloos mogelijk verloopt.

Wij zijn hier om jouw aankoop van een nieuwbouwwoning mogelijk te maken. Dit is wat we voor jou kunnen betekenen:

🏡 We gaan voor jou op zoek: we nemen de tijd om de ideale woning voor jou te vinden, afgestemd op jouw persoonlijke woonwensen. Of je nu op zoek bent naar een gezellig startersappartement of een ruime gezinsvilla, wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match.

🔑 Hulp bij inschrijving: we begeleiden je graag bij de inschrijving voor jouw droomwoning. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je geen enkele kans mist.

🗣️ Voorbereidingsgesprekken op maat: voordat de loting begint, bieden we persoonlijke voorbereidingsgesprekken zodat jouw inschrijving helemaal klopt en aantrekkelijk is. We zorgen ervoor dat jij altijd goed geïnformeerd bent. Na de inloting begeleiden we jouw nieuwbouwgesprek. Jij staat nooit alleen.

💡 Advies over Meer/Minderwerk: Wil je jouw nieuwe huis helemaal naar eigen smaak aanpassen? Wij staan voor je klaar met deskundig advies over de meer- en minderwerkopties.

📝 Contractexpertise: Voor jouw gemoedsrust, toetsen we alle contractstukken grondig voordat je beslist en tekent. We laten geen steen onomgedraaid en leggen alles uit wat je moet weten. We nemen de tijd om de koop- en aannemingsovereenkomsten zorgvuldig door te lichten en al je vragen te beantwoorden.

📜 Notariële zekerheid: Bij de afronding staan we aan je zijde om de notariële akte en eindafrekening te controleren en in begrijpelijke taal toe te lichten.

Verhuizen naar een nieuwbouw woning?

Bij Bert van Vulpen verkopen we niet alleen veel nieuwbouwwoningen, ook kunnen wij je helpen bij het aankopen van een nieuwbouwwoning en helpen we jou graag het hele proces door. Doordat het nieuwbouwteam ook verantwoordelijk is voor de verkoop van nieuwbouwwoningen, weten wij van alle ins en outs. Wij helpen je van inschrijving tot aan de levering bij de notaris, of zelfs verder indien gewenst. Wij beoordelen graag alle documenten en beantwoorden alle vragen die jij hebt om de nieuwbouwwoning zo “tastbaar” mogelijk te maken.

Plan vrijblijvend een hypotheekgesprek!

Enkele tips van Bert:

 1. Zorg dat jouw financiële mogelijkheden inzichtelijk zijn voordat je opzoek gaat naar een nieuwbouwwoning. Het is als verkoper ontzettend fijn om aan enthousiaste, financieel-zekere optanten een bouwnummer te mogen verkopen.
 2. Plan bij ons alvast een vrijblijvende waarde indicatie in van uw huidige woning en een vrijblijvend hypotheekgesprek bij één van onze gecertificeerde hypotheekadviseurs.
 3. Vul het inschrijfformulier voor het nieuwbouwproject zo volledig mogelijk in. Aan de hand van dezegegevens worden veelal de beste kandidaten geselecteerd voor de beschikbare bouwnummers. Uiteraard moeten wij als makelaar ons aan strikte privacyregels houden, jouw gegevens worden goed beschermd.
 4. Maak, naast het inschrijven voor een nieuwbouwproject, jouw interesse kenbaar bij de verkopers/verkopende makelaar! Voor jou, als nieuwbouw-zoeker, leggen wij graag het contact met de betrokken projectontwikkelaar, aannemer en/of de verkopende makelaar.

Bert staat voor je klaar

Bij Bert van Vulpen hebben wij al onze expertises onder één dak. Dit betekent dat je bij ons niet alleen terecht kan voor het kopen of verkopen van een woning. Ook staan wij je bij in adviezen als het gaat om hypotheken of verzekeringen. En onze aanpak; die is altijd persoonlijk en gericht op jouw specifieke situatie. Dit doen wij met:

 • Eén aanspreekpunt
 • Lokale marktkennis
 • Persoonlijk betrokken
 • Transparant advies

Ons team staat klaar om je te ondersteunen, vragen te beantwoorden en je door elke stap van het proces te leiden.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jouw nieuwbouw-dromen werkelijkheid kunnen maken. Wij staan voor je klaar!

Aanvraag advies bij projectontwikkeling


 • Bert van Vulpen scoort gemiddeld een 9.4
  Dit is het gemiddelde cijfer uit 564 beoordelingen

 • 10
  Mevr. Anoniem
  Fijn om met de makelaar door het huis te lopen en vragen te kunnen stellen. We kregen ruim de tijd wat zeer prettig is.
  19-07-2024

  • Hoe tevreden ben je over de kwaliteit van de rondleiding?
   Tevredenheid
   Zeer tevreden

  • Was het eenvoudig om een afspraak voor de bezichtiging te maken?
   Afspraak maken
   Ja

  • Heb je verdergaande interesse in dit huis?
   Interesse huis
   Ja

  • Heb je interesse in 1 van onderstaande diensten van Bert van Vulpen makelaars + hypotheken?
   Interesse BVV
   nvt

 • 10
  Anoniem
  Hele fijne, realistische en deskundige makelaar. Ze zijn er echt voor jou. Communicatie is echt top!
  18-07-2024

  • Bereikbaarheid en communicatie
   Communicatie
   10

  • Onderhandeling en resultaat
   Resultaat
   10

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   10

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   10

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

 • 10
  Anoniem
  We selected our broker based on the high reviews and knowledge of the local market. While we had been looking in our neighbourhood for almost a decade, after hiring Van Vulpen things moved quick and efficient. They are everything you need in the process of buying a house: cheerleaders, common sense, ratio and knowledge. Maarten was our broker and was always available for questions. Erik was responsible for the mortgage part and answered our countless questions with patience. This all has been a very smooth process and I highly recommend them.
  16-07-2024

  • Bereikbaarheid en communicatie
   Communicatie
   10

  • Onderhandeling en resultaat
   Resultaat
   10

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   10

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   10

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

Naamloos-2