Naamloos-2

“Beste Bert, help jij ook met nieuwbouw aankoopbegeleiding?”

Ja zeker! Stap binnen in de wereld van zorgeloos een nieuwbouwwoning kopen! Op deze pagina vind je alle informatie voor aankoopbegeleiding van een nieuwbouwwoning.

Aankoopbegeleiding op de woningmarkt

Op deze pagina hebben we alle onmisbare informatie voor je verzameld, zodat jouw reis naar het bezitten van een splinternieuwe woning zo soepel en zorgeloos mogelijk verloopt.

Wij zijn hier om jouw aankoop van een nieuwbouwwoning mogelijk te maken. Dit is wat we voor jou kunnen betekenen:

🏡 We gaan voor jou op zoek: we nemen de tijd om de ideale woning voor jou te vinden, afgestemd op jouw persoonlijke woonwensen. Of je nu op zoek bent naar een gezellig startersappartement of een ruime gezinsvilla, wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match.

🔑 Hulp bij inschrijving: we begeleiden je graag bij de inschrijving voor jouw droomwoning. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je geen enkele kans mist.

🗣️ Voorbereidingsgesprekken op maat: voordat de loting begint, bieden we persoonlijke voorbereidingsgesprekken zodat jouw inschrijving helemaal klopt en aantrekkelijk is. We zorgen ervoor dat jij altijd goed geïnformeerd bent. Na de inloting begeleiden we jouw nieuwbouwgesprek. Jij staat nooit alleen.

💡 Advies over Meer/Minderwerk: Wil je jouw nieuwe huis helemaal naar eigen smaak aanpassen? Wij staan voor je klaar met deskundig advies over de meer- en minderwerkopties.

📝 Contractexpertise: Voor jouw gemoedsrust, toetsen we alle contractstukken grondig voordat je beslist en tekent. We laten geen steen onomgedraaid en leggen alles uit wat je moet weten. We nemen de tijd om de koop- en aannemingsovereenkomsten zorgvuldig door te lichten en al je vragen te beantwoorden.

📜 Notariële zekerheid: Bij de afronding staan we aan je zijde om de notariële akte en eindafrekening te controleren en in begrijpelijke taal toe te lichten.

Verhuizen naar een nieuwbouw woning?

Bij Bert van Vulpen verkopen we niet alleen veel nieuwbouwwoningen, ook kunnen wij je helpen bij het aankopen van een nieuwbouwwoning en helpen we jou graag het hele proces door. Doordat het nieuwbouwteam ook verantwoordelijk is voor de verkoop van nieuwbouwwoningen, weten wij van alle ins en outs. Wij helpen je van inschrijving tot aan de levering bij de notaris, of zelfs verder indien gewenst. Wij beoordelen graag alle documenten en beantwoorden alle vragen die jij hebt om de nieuwbouwwoning zo “tastbaar” mogelijk te maken.

Plan vrijblijvend een hypotheekgesprek!

Enkele tips van Bert:

 1. Zorg dat jouw financiële mogelijkheden inzichtelijk zijn voordat je opzoek gaat naar een nieuwbouwwoning. Het is als verkoper ontzettend fijn om aan enthousiaste, financieel-zekere optanten een bouwnummer te mogen verkopen.
 2. Plan bij ons alvast een vrijblijvende waarde indicatie in van uw huidige woning en een vrijblijvend hypotheekgesprek bij één van onze gecertificeerde hypotheekadviseurs.
 3. Vul het inschrijfformulier voor het nieuwbouwproject zo volledig mogelijk in. Aan de hand van dezegegevens worden veelal de beste kandidaten geselecteerd voor de beschikbare bouwnummers. Uiteraard moeten wij als makelaar ons aan strikte privacyregels houden, jouw gegevens worden goed beschermd.
 4. Maak, naast het inschrijven voor een nieuwbouwproject, jouw interesse kenbaar bij de verkopers/verkopende makelaar! Voor jou, als nieuwbouw-zoeker, leggen wij graag het contact met de betrokken projectontwikkelaar, aannemer en/of de verkopende makelaar.

Bert staat voor je klaar

Bij Bert van Vulpen hebben wij al onze expertises onder één dak. Dit betekent dat je bij ons niet alleen terecht kan voor het kopen of verkopen van een woning. Ook staan wij je bij in adviezen als het gaat om hypotheken of verzekeringen. En onze aanpak; die is altijd persoonlijk en gericht op jouw specifieke situatie. Dit doen wij met:

 • Eén aanspreekpunt
 • Lokale marktkennis
 • Persoonlijk betrokken
 • Transparant advies

Ons team staat klaar om je te ondersteunen, vragen te beantwoorden en je door elke stap van het proces te leiden.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jouw nieuwbouw-dromen werkelijkheid kunnen maken. Wij staan voor je klaar!

Aanvraag advies bij projectontwikkeling


 • Bert van Vulpen scoort gemiddeld een 9.4
  Dit is het gemiddelde cijfer uit 522 beoordelingen

 • 9
  Anoniem
  Heel goed geholpen en begeleid door de medebewoners van Bert Van Vulpen makelaardij te Amstelveen. Met name complimenten aan Moreno en Nicola. Bedankt.
  03-04-2024

  • Lokale marktkennis
   Marktkennis
   8

  • Service en begeleiding
   Service
   9

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   8

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   9

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

 • 10
  Anoniem
  We've worked with Bert van Vulpen to buy a house, they have been excellent in communication and helping. From mortgage service to the broker service they helped us a lot, the staff is amazing and helpful. Recommended especially to the expats!
  31-03-2024

  • Bereikbaarheid en communicatie
   Communicatie
   10

  • Onderhandeling en resultaat
   Resultaat
   10

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   10

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   10

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

 • 10
  Mevr. Miranda Krook
  Op het moment dat ik besloot om mijn appartement in Wormerveer te gaan willen verkopen, heb ik direct Sabine Denkers (Bert van Vulpen Krommenie) gevraagd langs te komen voor een oriënterend verkoopgesprek.

  In 2021 en 2022 hadden wij elkaar reeds ontmoet tijdens meerdere bezichtigingen, toen ik zelf al lang zoekende was naar een geschikt en net appartement.
  Hetgeen dat mij direct opviel aan haar benadering was de gedegen kennis van de markt in de Zaanstreek, de persoonlijke- en correcte communicatie (ook na het doen van een niet-geaccepteerd bod), maar vooral de tijd en rust die zij nam voor mij als geïnteresseerde tijdens de bezichtigingen. Elke vraag mocht en kon gesteld worden – ook achteraf, dit in tegenstelling tot veel andere makelaars. Dit gaf mij het gevoel serieus genomen te worden als mogelijke koper/ geïnteresseerde.

  Gezien dit voor mij persoonlijk écht onderscheidend overkwam, heb ik geen moment getwijfeld de verkoopopdracht van mijn appartement bij Bert van Vulpen Krommenie onder te brengen.
  Ondanks ik dit proces initieel oriënterend aan was gegaan, diende het proces in een sneltreinvaart te worden opgezet – in verband met een geaccepteerd bod op een nieuwe woning die ik wilde aankopen. Sabine heeft destijds tezamen met haar collega Mariëlle van den Bogaerde alle zeilen bijgezet om zo nauwkeurig en snel mogelijk het verkoopdossier gereed te maken, zodat mijn woning vervolgens kon worden aangemeld op Funda.
  Elke stap werd met mij als (kritische) verkoper doorlopen, zodat ik volledig achter de advertentie en tekst kon staan. Sabine en Mariëlle hebben meerdere malen buiten werktijd tijd vrij gemaakt om alles zo goed mogelijk te organiseren en te plannen, deze volledige betrokkenheid en snelle reactietijd waardeer ik enorm!

  Ook tijdens de vakantie van Sabine en Mariëlle, hebben Myrthe Kostense en Imani van Briemen erg adequaat gehandeld toen afgesproken data dreigde te verlopen. Ondanks het niet het makkelijkste proces/ dossier was, waren zij ontzettend goed geïnformeerd over de stand van zaken.

  Iedere medewerker die betrokken geweest is bij het verkoopproces van mijn appartement heeft een zelfde drive, kan alleen maar zeggen: ga zo door!
  Ook dit is in positieve zin typerend voor de werkwijze van Bert van Vulpen Makelaars!

  Kortom, heb ik een erg fijne samenwerking gehad met het gehele team en daarnaast heeft Sabine mij goed geadviseerd tijdens het gehele proces. Ondanks ik zelf duur aankocht in een overspannen huizenmarkt (mei 2022) en daarna een klein dipje volgde, heb ik het appartement naar volle tevredenheid kunnen verkopen.

  Ik kan andere mensen die oriënterend zijn m.b.t. het verkoopproces, zeker aanraden in gesprek te gaan met dit kantoor!

  31-03-2024

  • Lokale marktkennis
   Marktkennis
   10

  • Service en begeleiding
   Service
   10

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   10

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   10

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

Naamloos-2