Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Westzaan zijn?”

Ja zeker! Als je op zoek bent naar een makelaarskantoor in Westzaan, ben je bij ons aan het juiste adres. Want bij het kopen of verkopen van een huis komt veel kijken. Laat daarom Bert van Vulpen je ontzorgen. Wij hebben ruim 27 jaar ervaring en bieden je een full-service aanpak. Van het kopen en verkopen van een woning, tot hypothekenverzekeringen en zelfs verhuizingen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Huis kopen of verkopen in Westzaan?

Onze erkende makelaars helpen je graag bij het vinden van een leuke, betaalbare woning, of het verkrijgen van een goede verkoopprijs.

Op zoek naar een koopwoning? Dan vind je op onze website het actuele woningaanbod in Westzaan en de regio. Staat er iets tussen dat op jouw wensen aansluit of wil je advies? Neem gerust contact op, of kom langs bij ons kantoor om je  woningwensen te bespreken.

Overweeg je je woning in Westzaan te verkopen? Vraag dan direct en vrijblijvend een gratis waardebepaling aan. Een waardebepaling is altijd een goed startpunt om op zoek te gaan naar je volgende koophuis.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Westzaan kun je rekenen op Bert van Vulpen. We hebben alle expertise in huis; van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom je verhuizing. Wij ontzorgen je op alle vlakken, want bij een nieuw huis komt al genoeg kijken!

Op zoek naar een makelaar in Westzaan? Maak dan een vrijblijvende afspraak door het formulier in te vullen of door ons te bellen.


Naamloos-2