Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Westzaan zijn?”

Ja zeker! Als je op zoek bent naar een makelaarskantoor in Westzaan, ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt! Want bij het kopen of verkopen van een huis komt veel kijken. Laat Bert van Vulpen je daarom ontzorgen. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring en bieden je een full-service aanpak. Van het kopen en verkopen van een woning, tot hypothekenverzekeringen en zelfs verhuizingen.

De woningmarkt in Westzaan

Als je de keuze hebt gemaakt om een woning te kopen of verkopen, is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Want hoe ziet de markt er in Westzaan uit? Dat vertellen we je!

In Westzaan is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 451.699. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westzaan is 30 dagen. Dit is langzamer dan het gemiddelde van Nederland.

Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Westzaan hebben een woningprijs van € 250.000 à € 300.000. Ook woningen in de prijsklasse € 200.000 tot € 250.000 vind je in Westzaan veel. In Westzaan vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar herenhuizen vind je die hier.

De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Westzaan is € 3.205. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 3.127.

Wat kunnen we nog meer vertellen over Westzaan?

Westzaan is een plaats in de gemeente Zaanstad, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 4.550 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud.

In Westzaan is het percentage gezinnen met kinderen 37%.

Huis kopen of verkopen in Westzaan?

Onze erkende makelaars helpen je graag bij het vinden van een leuke, betaalbare woning, of het verkrijgen van een goede verkoopprijs.

Op zoek naar een koopwoning? Dan vind je op onze website het actuele woningaanbod in Westzaan en de regio. Staat er iets tussen dat op jouw wensen aansluit of wil je advies? Neem gerust contact op, of kom langs bij ons kantoor om jouw woningwensen te bespreken.

Overweeg je je woning in Westzaan te koop te zetten? Vraag dan direct en vrijblijvend een gratis waardebepaling aan. Een waardebepaling is altijd een goed startpunt om op zoek te gaan naar je volgende koophuis.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Westzaan kun je rekenen op Bert van Vulpen. Wij hebben alle expertise in huis; van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken, want bij een nieuw huis komt al genoeg kijken!

Op zoek naar een makelaar in Westzaan? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. Hoe kunnen we jou helpen?


Naamloos-2