Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Westzaan? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt!

In Westzaan is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 451.699. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westzaan is 30 dagen. Dit is langzamer dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Westzaan hebben een woningprijs van 250.000-300.000. Ook woningen in de prijsklasse 200.000-250.000 vind je in Westzaan veel.

In Westzaan vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar herenhuizen vind je die hier.

De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Westzaan is € 3.205. Dit is een daling ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 3.127.

Over makelaar in Westzaan

Westzaan is een plaats in de gemeente Zaanstad, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 4.550 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud. In Westzaan is het percentage gezinnen met kinderen 37%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Westzaan kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Westzaan? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.


Naamloos-2