Naamloos-2

Sanne van den Boogaard

Vastgoedadviseur

Mijn naam is Sanne van den Boogaard en ik werk sinds 2022 bij Bert van Vulpen Makelaars en Hypotheken. Als trotse Zaankanter doet het mij een enorm plezier om onze klanten te helpen met het aan- en verkopen van hun woning in deze prachtige regio. Ik ben een gedreven en creatieve professional met oog voor gastvrijheid en klantbeleving. Ik ben betrokken en toegewijd met een warme persoonlijkheid.

Specialisme
Persoonlijke aandacht en begeleiding bij het aan- en verkopen van bestaande bouw.
Hobby's
Zelf kan ik enorm genieten van mijn eigen huis in Krommenie. Als het zonnetje maar even schijnt vind je mij in de tuin waar ik het liefste geniet van een hapje en drankje met familie en vrienden. Vind je mij daar niet? Dan ben ik heerlijk aan het varen met de sloep in de wateren rond het Alkmaardermeer.
Ervaring
Na mijn studie Hotel en Eventmanagement op de TIO heb ik een paar jaar in de hotellerie gewerkt. Hierna al snel de overstap naar de makelaardij gemaakt, hier ligt mijn passie. Gelukkig kan ik ook binnen de makelaardij mijn gastvrijheid goed gebruiken!

De huizen van Sanne:

OPEN HUIS: 9-12

Middelhovenweg 4 Zaandam 1502 EC

€ 325.000,- k.k.
Deze fraaie woning moet je van binnen zien! Uitstekend onderhouden en hoogwaardig gerenoveerde maisonnette met groot dakterras gelegen op het zuidoosten. Je ervaart dus een prachtige lichtinval, je hebt de hele dag zon en een vrij uitzicht over een groene.. Meer lezen

Naamloos-2