Voor starters

Voor starters


Starten op de woningmarkt

Je eerste huis. Het is misschien wel de spannendste aankoop ooit. Dat realiseren wij ons bij Bert van Vulpen maar al te goed. Als je op zoek bent naar een starterswoning, dan doe je dat graag met iemand die de woningmarkt door en door kent. De makelaars van Bert van Vulpen zijn specialisten in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Krommenie en Assendelft. Door onze gespecialiseerde kennis en ons uitgebreid netwerk vinden wij voor iedere starter de juiste woning.

Betaalbare starterswoning

De buurt, het aantal vierkante meters, de bouwkundige staat, de mogelijkheden om te verbouwen. Er zijn zoveel zaken waar je op moet letten bij het kopen van een woning. Als je je eerste huis gaat kopen is het niet gemakkelijk om met al deze zaken rekening te houden. De makelaars van Bert van Vulpen helpen je daarbij. We luisteren naar jouw wensen en vertalen dat naar jouw budget. Zo zorgen we ervoor dat jij uiteindelijk de juiste beslissing neemt. En last but not least… we zorgen dat je de beste prijs voor je woning betaalt.

Waarom nu kopen?

Misschien twijfel je nog of je een huis wilt kopen of huren. Begrijpelijk. Huren heeft voordelen, maar kopen misschien nog wel meer. De prijzen van koopwoningen zijn aanzienlijk gedaald, bovendien staat momenteel de rente historisch laag. Allemaal redenen om juist nu in te stappen in de woningmarkt. Interesse? Kom langs op een van onze kantoren in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam of Krommenie. We lopen alle voors en tegens met je door. Ook kunnen we je adviseren als het gaat om een het verkrijgen van een (starters)hypotheek.