Naamloos-2

“Beste Bert, help jij mij als starter in Nes aan de Amstel?”

Ja zeker! Op deze pagina vind je alle informatie voor starters, maar neem ook gerust contact met ons op.
En krijg binnen 1 uur antwoord tijdens onze kantooruren!

Maak een vrijblijvende afspraak 

Starten op de woningmarkt

Je eerste huis. Het is misschien wel de spannendste aankoop ooit. Dat realiseren wij ons bij Bert van Vulpen maar al te goed. Als je op zoek bent naar een starterswoning, dan doe je dat graag met iemand die de woningmarkt door en door kent. De makelaars van Bert van Vulpen zijn specialisten in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Krommenie en Assendelft. Door onze gespecialiseerde kennis en ons uitgebreid netwerk vinden wij voor iedere starter de juiste woning.

Betaalbare starterswoning

De buurt, het aantal vierkante meters, de bouwkundige staat, de mogelijkheden om te verbouwen. Er zijn zoveel zaken waar je op moet letten bij het kopen van een woning. Als je je eerste huis gaat kopen is het niet gemakkelijk om met al deze zaken rekening te houden. De makelaars van Bert van Vulpen helpen je daarbij. We luisteren naar jouw wensen en vertalen dat naar jouw budget. Zo zorgen we ervoor dat jij uiteindelijk de juiste beslissing neemt. En last but not least… we zorgen dat je de beste prijs voor je woning betaalt.

Bereken eerst snel de maximale hoogte van jouw lening.

Alle expertise die jij nodig hebt onder één dak

Als je wilt weten wat jouw huis waard is, ben je misschien wel van plan te gaan verhuizen. Wist je dat je bij Bert van Vulpen alle expertise vindt die je nodig hebt? Of het nu gaat om een huis kopenverkopen, het regelen van je hypotheek en verzekeringen of hulp bij je inkomstenbelasting aangifte. Dat levert jou groot voordeel op. Natuurlijk financieel, maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. We ontzorgen je graag op alle vlakken.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek en kom er achter wat onze makelaar voor jouw kan betekenen!

Plan nu een gesprek in met onze makelaar!Naamloos-2