Naamloos-2

Bij financiële problemen

“Beste Bert, help jij mij met advies bij financiële problemen?”

Natuurlijk.Op deze pagina vind je alle informatie op het gebied van financiële problemen en je koophuis, maar neem uiteraard gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt of persoonlijk advies wilt over jouw situatie.

Maak een vrijblijvende afspraak

Financiële problemen of werkloos met koophuis…

Je bent je baan verloren, je privésituatie is opeens drastisch veranderd of je hebt ineens te maken met beginnende schulden… Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je financieel in de problemen komt en de hypotheek niet of nauwelijks meer kunt betalen. Dat is een hele vervelende situatie waar je zo snel mogelijk een oplossing voor wilt vinden. Met die oplossing helpen onze adviseurs je graag. Neem daarom contact op met de adviseurs van Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken voor hulp bij jouw geldzorgen.

Mogelijke oplossingen bij financiële problemen

Als je (onverwachts) je baan verliest, komt daar een hoop bij kijken. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer een nieuwe baan vinden, maar ondertussen denk je al na over de financiële gevolgen ervan. Je hypotheek is daar een belangrijk onderdeel van. Wij denken daarom graag mee over oplossingen, zodat jij je financiële problemen zo snel mogelijk kunt oplossen. Het aanpassen van je rente of het in termijnen afbetalen van een betalingsachterstand zijn daar voorbeelden van. Bij hulp en advies voor jouw financiële problemen staan de adviseurs van Bert van Vulpen voor je klaar. Ook voor hulp bij schulden.

Rente aanpassen

Als je de hypotheek niet meer kan betalen, kun je in overleg met je je hypotheekverstrekker verschillende maatregelen treffen. Je kunt je hypotheek aanpassen door bijvoorbeeld minder te gaan aflossen. Je kunt ook kiezen voor een lagere rente met een kortere looptijd. Zo heb je tijdelijk lagere maandlasten. Laat je adviseren over jouw financiële situatie.

Betalingsachterstand

Lukt het je echt niet om aan het einde van de maand de hypotheek te betalen? Dan loop je een betalingsachterstand op. Is dit een eenmalige gebeurtenis, dan kun je die achterstand vaak in termijnen afbetalen aan je hypotheekverstrekker. Neem bij enige geldzorgen en angst om in de schulden te komen contact op voor financieel advies.

Risico’s bij werkloos met koophuis

Aan alle maatregelen die je neemt zitten ook risico’s verbonden. Je bent als eigenaar van een koopwoning nu eenmaal een verplichting aangegaan met de geldverstrekker. Linksom of rechtsom zal de hypotheek moeten worden betaald. De adviseurs van Bert van Vulpen kijken samen met jou naar jouw persoonlijke situatie. Wat is voor jou de beste en minst risicovolle oplossing? Dat zoeken we voor je uit. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Bel ons op 075 – 681 49 90 of vul het contactformulier in.

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.Naamloos-2