Naamloos-2

Zorgeloos wonen en leven

Thuis zijn, hoe voelt dat? Dat is ook: zorgeloos wonen. Logisch dus, dat je jouw nieuwe huis en jouw huisgenoten goed wilt beschermen. Of het nu gaat om schade door brand of storm, een inbraak of om de gezondheid van je gezin, bij ons kun je terecht voor een geschikte verzekering. Want wij dragen graag bij aan ‘thuis zijn’.

Maak een vrijblijvende afspraak

Compleet verzekerd

Je kunt bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken terecht voor een woonverzekering of inboedelverzekering, maar ook voor een schadeverzekering, zorgverzekering en levensverzekering. Kom je bij ons langs, dan inventariseren we eerst samen welke verzekering je nodig hebt en welke niet. Onze onafhankelijke adviseurs denken met je mee en geven je graag advies over de verzekering die bij jou past. Jouw specifieke situatie en jouw wensen staan daarbij voor ons altijd centraal. We luisteren naar jou en helpen je de juiste keuze maken.

Onafhankelijk advies

Jou helpen de beste keuze te maken vinden wij het allerbelangrijkst. Daarom werken wij als adviseurs in financiële zekerheid onafhankelijk van banken of verzekeringsmaatschappijen. We zijn met geen enkele aanbieder een verplichting aangegaan en zijn dus volledig vrij in onze advisering. We zijn aangesloten bij Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs in Nederland. Je bent bij ons verzekerd van onafhankelijk en transparant advies.

Schade? Wij staan voor je klaar

Ook goed om te weten: heb je een verzekering bij ons afgesloten, dan kun je ons altijd voor spoedgevallen (schade) bellen. Dus ook buiten kantooruren.

Alle expertise die jij nodig hebt onder één dak

Als je advies wilt over verzekeringen rondom wonen en leven, is dat misschien wel omdat je een huis gaat kopen en je alles goed wilt regelen. Wist je dat je bij Bert van Vulpen alle expertise vindt die je nodig hebt? Of het nu gaat om een huis kopen, verkopenhypotheekadvies of hulp bij je inkomstenbelastingaangifte. Dat levert jou groot voordeel op. Natuurlijk financieel. Maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Heb je interesse in een adviesgesprek om jouw verzekeringen te regelen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren is voor ons geen enkel probleemNaamloos-2