Naamloos-2

“Beste Bert, help je met financieel advies??”

Natuurlijk. Op deze pagina vind je alle informatie over restschuld, maar neem ook gerust contact met ons op.

Maak een vrijblijvende afspraak

Restschuld: en nu?

Wanneer de hypotheek op je huis hoger is dan de waarde van je woning, dan kan het zijn dat je bij de verkoop van je huis met een restschuld blijft zitten. Een restschuld is heel vervelend maar hoeft echter geen probleem te zijn. De makelaars van Bert van Vulpen hebben uitgebreide kennis over dit onderwerp en kunnen je adviseren over de mogelijkheden.

Restschuld is aftrekbaar

Verwacht je je huidige huis met verlies te verkopen, maar je wilt toch verhuizen? Eén van de mogelijkheden is om de restschuld mee te financieren in de volgende hypotheek. Uiteraard moet hiervoor wel je inkomen toereikend zijn. Een andere mogelijkheid is om voor de restschuld een aparte lening af te sluiten. In beide gevallen is de rente die je erover betaalt aftrekbaar voor een duur van 10 jaar.

Een hypotheek met NHG

Heb je een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie? Dan kan onder bepaalde voorwaarde de restschuld worden kwijtgescholden.

Adviesgesprek?

In een adviesgesprek nemen de adviseurs van Bert van Vulpen makelaars + hypotheken je financiële situatie met je door en kijken of dat aansluit op jouw wensen. Interesse? Bel voor een afspraak 075 – 681 49 90, of vul het contactformulier in. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

 Naamloos-2