Naamloos-2

Bert van Vulpen - Makelaar AmstelveenOf het gaat om het het kopen of het verkopen van een huis; de medewerkers van Bert van Vulpen staan in Amstelveen voor je klaar! Met meer dan twintig jaar ervaring in de makelaardij is Bert van Vulpen een van de meest toonaangevende makelaarskantoren in de regio. Wij staan bekend om onze prettige manier van samenwerking en het behalen van het beste resultaat door onze kennis, enorme netwerk en transparantie.

Onze diensten in Amstelveen

Wil je een huis kopen of juist verkopen? In beide gevallen helpen wij je graag! Je kunt bij ons terecht voor de aankoop voor bestaande woningen maar ook nieuwbouw woningen in en rondom Amstelveen. Ook voor de beste advies over woningen kun je altijd bij ons terecht! Wij geven je als makelaarskantoor in Amstelveen graag meer informatie over hypotheken, verzekeringen en alle andere zaken die komen kijken bij het kopen en verkopen van een huis! Daarnaast profiteer je bij ons van een gratis waardebepaling van je woning. Hierdoor weet je precies wat jouw huis of appartement waard is!

Zoek jij een goede en erkende makelaar in Amstelveen? Onze makelaars en hypotheekadviseurs staan voor je klaar bij de aankoop, verkoop en taxaties van je huis in Amstelveen. Of het nu gaat om een royaal gezinshuis in Patrimonium, aan de rand van het Amsterdamse Bos, of een betaalbaar appartement in het Stadshart, onze ervaren makelaars kennen de buurt en hebben een groot, actief netwerk.

De Amstelveense woningmarkt

Evenals in veel andere plaatsen in de Randstand en Zaanstreek is het in Amstelveen momenteel enorm druk op de woningmarkt. Hoe vergroot je nu de kans om je droomwoning te kunnen kopen, of beste verkoopprijs voor je woning te krijgen wanneer je deze te koop zet?

Onze kracht schuilt in een persoonlijke aanpak gecombineerd met relevante en actuele kennis van de woningmarkt per buurt. Het is dus raadzaam om altijd een expert in de arm te nemen als je je op de Amstelveense woningmarkt begeeft. Bert van Vulpen is ook actief als makelaar in UithoornWijdewormerKudelstaartJisp.

Huis kopen of verkopen in Amstelveen?

Wil je een huis of appartement (ver)kopen in Amstelveen? Onze erkende makelaars helpen je graag bij het vinden van een leuke, betaalbare woning, of het verkrijgen van een goede verkoopprijs. Op zoek naar een koopwoning? Bekijk hier ons actuele aanbod in Amstelveen. Neem gerust contact op, of kom langs bij ons kantoor om jouw woningwensen te bespreken. Overweeg je je woning in Amstelveen te koop te zetten? Vraag dan direct en vrijblijvend een gratis waardebepaling aan. Zo heb je een goed startpunt om op zoek te gaan naar je volgende koophuis.

Contact gegevens

Andere filialen: Krommenie, Zaandam, Amsterdam

Openingstijden

  • Maandag – 09:00 tot 17:30
  • Dinsdag – 09:00 tot 17:30
  • Woensdag – 09:00 tot 17:30
  • Donderdag – 09:00 tot 21:00
  • Vrijdag – 09:00 tot 17:30
  • zaterdag – 09:00 tot 17:30
  • Zondag  – Gesloten

Buiten sluitingstijd werken wij op afspraak.

Bert van Vulpen - Makelaar Amstelveen

Contact gegevens

Andere filialen: Krommenie, Zaandam, Amsterdam


Naamloos-2