Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn woning verhuren in Amstelveen?”

Graag zelfs! Als je je appartement of woning in Amstelveen wilt verhuren, betekent dit dat je een spannende tijd tegemoet gaat. Het huis verhuren waar je zolang in hebt gewoond, blijft een grote stap. Ook wil je immers je huis verhuren voor de beste prijs. Als verhuurmakelaar kunnen wij je helpen om je woning in Amstelveen in de spotlight te zetten.

Bij Bert van Vulpen bepalen wij voor jou de beste verhuur strategie en de beste verhuur prijs. En hoe we dat voor jou kunnen realiseren? Wij beschikken over:

  • Alle expertises onder één dak
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Wil jij jouw huis verhuren? Wij staan voor je klaar.

Verhuurmakelaar in Amstelveen

Een woning of bedrijfspand verhuren is vakwerk. Bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken in Amstelveen staan we bekend om onze kennis van de regionale woningmarkt, goede verhuurstrategie en actieve houding. Met ons grote netwerk weten we het overgrote deel van de huurders in Amstelveen te vinden. 

Verhuur contact formulier algemeen

Twijfel jij om je woning te verkopen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Wij kijken naar je situatie en adviseren je over wat jij het beste kunt doen met jouw woning.

Jouw woning op Funda

Wil je je huis of appartement in Amstelveen verhuren? Dan moet je opvallen. En dat doe je tegenwoordig vooral online. Wij benutten op Funda de beste positie door jouw woning te presenteren aan de hand van statistische gegevens. Jouw woning in Amstelveen zal dus uitstekend zichtbaar zijn. 

En dat belooft veel goeds, aangezien Funda maandelijks miljoenen bezoekers telt. 

Woning in Amstelveen kopen

Ben jij ervan overtuigd dat Bert van Vulpen jouw verkoopmakelaar in Amstelveen is? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan via het contactformulier op deze pagina. Na dit verkoopadviesgesprek kun je een realistische vraagprijs bepalen en jouw woning voor de beste prijs verkopen. Dit geeft je direct zekerheid over een eventuele volgende stap, bijvoorbeeld het kopen van een nieuwe woning in Amstelveen. Wij helpen je om wél je droomhuis te kopen.

Voor vragen kun je contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor. Wij staan 24/7 voor je klaar. 

Heb je je huis verkocht in Amstelveen, dan wil je misschien wel op zoek naar een nieuw huis. Waarbij je je huidige hypotheek meeneemt, of juist niet. Je wilt je huis bovendien goed verzekeren. Weet dat wij jou overal bij kunnen ondersteunen en helpen. Wij hebben alle expertise en kennis onder één dak. Dit maakt dat je bij ons terecht kunt voor het kopen en verkopen van je woning, maar ook voor advies over het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd, waardoor wij jouw wensen sneller kunnen realiseren. Bij Bert van Vulpen ontzorgen wij je van A tot Z.

We zijn actief in onderstaande regio’s:Naamloos-2