Naamloos-2

Bert helpt jou dat ene droomhuis te kopen

Bezichtigen, bieden en vooral overbieden: een nieuwe koopwoning heb je tegenwoordig niet één-twee-drie in je bezit. Ben je al een hele lange tijd op zoek en zit je met de handen in het haar, óf wil je snel en doeltreffend je slag slaan? Dat begrijpen we! Daarom adviseert Bert van Vulpen je graag. 

Zoektocht naar een nieuwe woning

Elke ochtend je Funda-alert aan, maar alsnog achter het net vissen voor een bezichtigingsverzoek? Of bied je meermaals, maar komen concurrenten telkens weer met net iets meer over de brug? Dit zijn scenario’s die voor sommigen helaas werkelijkheid zijn. Voor degene bij wie dit herkenbaar is, of voor wie het op de voorhand al effectiever wil aanpakken, is daar Bert van Vulpen.

Nieuwe woningen op de woningmarkt

Het is goed om elke dag extreem bovenop het actuele aanbod te zitten. Zodra de nieuwste woningen op de markt komen, is het tijd voor actie. Bij Bert van Vulpen plannen we met jouw wensen in ons achterhoofd gelijk een afspraak bij de makelaar zodat je gegarandeerd kunt bezichtigen. Op deze manier hoor je in ieder geval bij de groep die wel kan komen kijken bij het nieuwe huis.

Kan ik deze woning kopen?

Deskundig advies tijdens de bezichtiging

Is het tijd om te bezichtigen? Dan komen aankoopmakelaars graag mee. Het is tijdens een bezichtiging in de korte tijd die je hebt, namelijk goed om alles over het huis te weten te komen. Het is heel belangrijk om te kijken naar alles rondom het huis: hoe zit het met het bestemmingsplan, kan ik aanbouwen en hoe zit het met het bouwkundig plan? Als je geen professional bent in deze markt kun je dat niet in zo’n kort tijdsbestek ontdekken.

Hoe gaat het verder na de bezichtiging?

Goede bezichtiging gehad? Dan begint natuurlijk het wikken en wegen. In de drukke markt waar we ons nu in bevinden, heb je vaak geen riant tijdschema om dingen te beslissen. Het is voor jou daarom heel belangrijk om te weten wat alle beschikbare info is en hoe je hieraan komt. Met deze papieren op zak kan jij doelgericht een goede afweging maken voor de aankoop of niet.

Bieden maar!

Zodra je besluit te gaan bieden, wil je natuurlijk het beste bod uitbrengen. Geen dief van je eigen portemonnee door veel te hoog te bieden, maar het bod mag uiteraard ook niet te laag zijn. Hiervoor wil je inzichten in de meest recente koopsommen zoals ze de voorgaande week zijn gemaakt. Normaliter gebruiken makelaars het Kadaster, maar deze beschikt vaak data van een half jaar oud. Bert van Vulpen weet de meest recente verkoopsommen, waardoor er een betere inschatting is van wat er geboden moet worden.

Hoge succesrate

We hebben een hoge succesrate. Er zijn genoeg mensen die al lang rondkijken op de oververhitte markt, maar niks kunnen vinden. Zodra ze ons inschakelden vonden zij binnen een aantal maanden toch een geschikt huis. We laten niet los. Zo hebben we net een woning gekocht voor iemand die al een jaar aan het zoeken was. Daar hebben we veel tijd en energie in gestoken, en dat is nu met veel succes gelukt.

Benieuwd hoe Bert van Vulpen jou kan helpen? Neem dan snel contact op. Wij helpen jou graag bij de aankoop van een nieuwe woning in en rondom AmsterdamAmstelveen en Zaandam.

Kan ik deze woning kopen?

Blogs

Hoe zit het nu met de aflossingsvrije hypotheek?

Allereerst leg ik kort uit wat een aflossingsvrije hypotheek inhoudt. Bij een aflossingsvrije hypotheek is het niet verplicht om gedurende de looptijd af te lossen. Je betaalt alleen rente. Je.. Lees meer

Wat komt er allemaal kijken bij een huis kopen?

Jij bent klaar voor de volgende stap: een nieuw huis kopen. Je ziet al helemaal voor je dat jij in jouw nieuwe eigen woning aan het genieten bent. Nu nog.. Lees meer

Nieuwe maatregelen voor verhuurders

De overheid heeft diverse maatregelen aangekondigd die consequenties kunnen hebben voor woningeigenaren die een woning in de verhuur hebben. In het nieuws werd er vorige week aandacht besteed aan dit.. Lees meer

Het energielabel: waar moet je aan denken?

Bij het kopen of verkopen van een woning komt altijd het energielabel ter sprake. Een energielabel is verplicht om te hebben voor de (ver)koop van een woning. Vraag jij je echter af.. Lees meer
Naamloos-2
leencapaciteit?