Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Koog aan de Zaan zijn?”

Ja zeker! Als je op zoek bent naar een makelaarskantoor in Koog aan de Zaan, ben je bij ons aan het juiste adres.

Snel, zorgvuldig en deskundig. Zo laten de makelaars van Bert van Vulpen zich het beste omschrijven. Wil je een huis kopen of verkopen in Koog aan de Zaan? Dan staan we je graag terzijde. Als je kiest voor Bert van Vulpen, kies je voor een makelaar die gespecialiseerd is in de Zaanstreek. We mogen ons hier zelfs met trots de bestverkopende makelaar noemen.

Huis kopen

Wie een huis wil kopen in Koog aan de Zaan  moet met een aantal zaken rekening houden. De bouwkundige staat van het huis, bijvoorbeeld. Of regels rondom erfdienstbaarheden. Welke bestemmingsplannen liggen er? Heeft het huis verborgen gebreken? Wij zetten het allemaal voor je op een rijtje. En we doen natuurlijk een actuele en accurate waardevaststelling van de woning. Zo betaal je niet te veel en word je na afloop niet geconfronteerd met extra kosten.

Hypotheek

Heb je vragen over de financiering van je huis? Onze erkende hypotheekadviseurs geven je graag advies. We heten niet voor niets Bert van Vulpen makelaars + hypotheken. Al onze hypotheekadviseurs hebben veel ervaring en zijn niet gebonden aan welke hypotheekverstrekker dan ook. Hun advies is dus gegarandeerd onafhankelijk!

Huis verkopen

Een authentiek Zaans huis, een woonboot, een appartement? Wat voor soort woning je ook wilt verkopen in Koog aan de Zaan,  Bert van Vulpen denkt graag met je mee. We stellen gratis de waarde van je woning vast en maken een plan om jouw huis succesvol te verkopen. We werken op basis van no cure, no pay. Je betaalt dus alleen als de woning ook daadwerkelijk door ons wordt verkocht.

Scherpe tarieven

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken is een erkend NVM-makelaarskantoor. We werken met een scherpe courtage. Je makelaar kan er alles over vertellen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Woningen in

Verkocht

Breedweer 56 Koog aan de Zaan 1541 AC

€ 540.000,- v.o.n.
BUITENKANS: NIEUWBOUWWONING MET 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN - PROGNOSE OPLEVERING OKTOBER 2022 In het hart van Zaanstad, aan de Breedweer in Koog aan de Zaan, verrijst binnenkort project Kogerweelde met 13 gezinswoningen. 1 woning is opnieuw beschikbaar gekomen. De woning wordt.. Meer lezen
Naamloos-2