Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Koog aan de Zaan zijn?”

Ja zeker! Als je op zoek bent naar een makelaarskantoor in Koog aan de Zaan, kies je voor een makelaar die gespecialiseerd is in de Zaanstreek. We mogen ons hier zelfs met trots de bestverkopende makelaar noemen.

Snel, zorgvuldig en deskundig. Zo laten de makelaars van Bert van Vulpen zich het beste omschrijven. Wil je een huis kopen of verkopen in Koog aan de Zaan? Dan helpen we je door het gehele proces.

Maak een vrijblijvende afspraak

Huis kopen in Koog aan de Zaan

Als je een huis wil kopen in Koog aan de Zaan  moet je met een aantal zaken rekening houden. De bouwkundige staat van het huis, bijvoorbeeld. Of regels rondom erfdienstbaarheden. Welke bestemmingsplannen liggen er? Heeft het huis verborgen gebreken? We zetten het allemaal voor je op een rijtje. En we doen een actuele en accurate waardebepaling van de woning. Zo betaal je niet te veel en word je na afloop niet geconfronteerd met extra kosten. Wordt jouw bod geaccepteerd? Dan helpen we je tot je de sleutel in de hand hebt.

Hypotheek

Heb je vragen over de financiering van je huis? Onze erkende en ervaren hypotheekadviseurs geven je het advies dat je nodig hebt. We heten niet voor niets Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken. Al onze hypotheekadviseurs hebben veel ervaring en zijn niet gebonden aan welke hypotheekverstrekker dan ook. Hun advies is dus gegarandeerd onafhankelijk.

Huis verkopen in Koog aan de Zaan

Een authentiek Zaans huis, een woonboot, een appartement? Wat voor soort woning je ook wilt verkopen,  Bert van Vulpen denkt met je mee. We stellen gratis de waarde van je woning vast en maken een plan om jouw huis succesvol te verkopen. We werken op basis van no cure, no pay. Je betaalt dus alleen als de woning ook daadwerkelijk door ons wordt verkocht.

Scherpe tarieven

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken is een erkend NVM-makelaarskantoor. We werken met een scherpe courtage. Je makelaar kan er alles over vertellen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Woningen in

Naamloos-2