Naamloos-2

“Beste Bert, vind jij mijn droomhuis in Amsterdam?”

Wil je een woning kopen in Amsterdam? De makelaars van Bert van Vulpen staan je graag bij met een goed en betrouwbaar advies. We kennen de Amsterdamse woningmarkt van A tot Z. Of beter gezegd: van Noord tot Zuid en van Oost tot West. Dus waar je ook wilt gaan wonen in Amsterdam, wij weten de mooiste en meeste betaalbare huizen en appartementen voor je te vinden.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Als je een huis of appartement in Amsterdam wilt kopen, zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Van de bouwkundige staat van de woning, tot de ontwikkelingen in de buurt. En dat zijn nou net zaken waar je als koper niet altijd oog voor hebt. Als jij het huis van je dromen hebt gevonden, wil je waarschijnlijk meteen een bod doen. Beter is om het hoofd koel te houden. En daar zijn wij voor! Wij kijken bijvoorbeeld of er geen verborgen verbreken zijn en voeren de onderhandelingen, zodat je de juiste prijs voor het huis betaalt.

Van erfpacht tot VVE

Maar we doen meer! Als je in Amsterdam een huis koopt, krijg je vrijwel zeker te maken met erfpacht en een Vereniging van Eigenaren. Ook in deze zaken kijken we met je mee. Gaan we samen over tot de koop, dan controleren we de koopakte en lichten die toe. Nog vóór de notariële overdracht controleren we de woning. En we gaan mee naar de notaris. Ook daar zorgen we ervoor dat alles duidelijk voor je is. Zo kun jij uiteindelijk met een gerust hart je handtekening zetten.

Meer weten over Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken, aankoopmakelaar in Amsterdam of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact met ons op.


Koopwoningen in Amsterdam

Verkocht

Melis Stokehof 78 Amsterdam 1064 JE

€ 375.000,- k.k.
Buitenkans! Een prachtig, ruim 3-kamer HOEKAPPARTEMENT met balkon met vrij uitzicht over de omgeving. Dit lichte appartement heeft door de vele ramen een mooi lichtinval. De woning is uitstekend geïsoleerd! Verder heeft het appartement een centrale ligging vlakbij veel voorzieningen.. Meer lezen
Naamloos-2