Naamloos-2

“Beste Bert, vind jij mijn droomhuis in Amsterdam?”

De makelaars van Bert van Vulpen zorgen voor een duidelijk en stressvrije koop door goed en betrouwbaar advies. Door jaren ervaring kennen we de Amsterdamse woningmarkt van A tot Z. Of beter gezegd: van Noord tot Zuid en van Oost tot West.

Dus waar je ook wilt gaan wonen in Amsterdam, we weten de mooiste huizen met de beste prijzen en appartementen voor je te vinden.

Dit doen we als aankoopmakelaar

Als je een huis of appartement in Amsterdam wilt kopen, zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Zoals de bouwkundige staat van de woning tot de ontwikkelingen in de buurt. En dat zijn nou net zaken waar je als koper niet altijd oog voor hebt.

Wanneer je het huis van je dromen hebt gevonden, wil je waarschijnlijk meteen een bod doen. Beter is om het hoofd koel te houden. En helpen wij mee. We kijken bijvoorbeeld of er geen verborgen verbreken zijn en voeren de onderhandelingen, zodat je de juiste prijs voor het huis betaalt.

Bouwkundige keuring, hypotheek en notariële overdracht

Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs helpen je ook met je hypotheek. Uiteraard zitten we samen bij de notaris. De akte wordt door ons gecontroleerd en uitgelegd. Letter voor letter, zodat jij precies snapt wat je ondertekent.

Van erfpacht tot VVE

Maar we doen meer! Als je in Amsterdam een huis koopt, krijg je vrijwel zeker te maken met erfpacht en een Vereniging van Eigenaren. Ook in deze zaken kijken we met je mee. Gaan we samen over tot de koop, dan controleren we de koopakte en lichten die toe. Nog vóór de notariële overdracht controleren we de woning. En we gaan mee naar de notaris. Ook daar zorgen we ervoor dat alles duidelijk voor je is. Zo zet jij met een gerust hart je handtekening.

Meer weten over Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken, aankoopmakelaar in Amsterdam of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Aankoopbegeleiding, ook voor senioren

Bij Bert van Vulpen helpen we je met de aankoop door onze aankoopbegeleiding voor (nieuwbouw)woningen. We helpen je van inschrijving tot notariële levering, en bieden ondersteuning bij het beoordelen van documenten en beantwoorden van vragen.

We zorgen voor een goed voorbereid aankoopproces met helder inzicht in financiële mogelijkheden en woonwensen.

Aankoopbegeleiding voor senioren

We hebben ook aankoopbegeleiding voor senioren. We begeleiden je bij het kopen van een levensloopbestendige nieuwbouwwoning. We helpen bij het vinden van geschikte woningen die minder onderhoud nodig hebben en begeleiden je door het hele aankoopproces, inclusief hypotheekadvies en verkoopadvies voor de huidige woning.

Erkende NVM-makelaar: je bent zeker van de beste deal

Makelaar Bert van Vulpen is een erkende NVM-makelaar en specialist als het gaat om vastgoed in Amsterdam. Wat betekent dat voor jou?

We kennen de markt en weten wat er speelt in de regio. Zo weten wij altijd tot achter de komma wat de actuele waarde van een pand is. Daarnaast hebben we een enthousiast en ervaren team dat getraind is in scherpe onderhandelingen. 

Kortom, je bent verzekerd van de beste deal. Maak nu een vrijblijvende afspraak.


Koopwoningen in Amsterdam

Verkocht

Melis Stokehof 78 Amsterdam 1064 JE

€ 375.000,- k.k.
Buitenkans! Een prachtig, ruim 3-kamer HOEKAPPARTEMENT met balkon met vrij uitzicht over de omgeving. Dit lichte appartement heeft door de vele ramen een mooi lichtinval. De woning is uitstekend geïsoleerd! Verder heeft het appartement een centrale ligging vlakbij veel voorzieningen.. Meer lezen
Verkocht

Putterplantsoen 7 Amsterdam 1102 SN

€ 480.000,- k.k.
Deze uitstekend onderhouden en goed geïsoleerde eengezinswoning met voor- en achtertuin is volledig instapklaar. Je kunt hier meteen met genieten beginnen. De woning ligt in een groene en kindvriendelijke buurt, op enkele minuten lopen van het Nelson Mandelapark. We nemen.. Meer lezen
Naamloos-2