Naamloos-2

Bert van Vulpen

Gecertificeerd makelaar / taxateur o.g.

Alleen tevreden als de klant tevreden is en het doorvertelt.

Makelen is werken met mensen. Ik geniet van de uiteenlopende contacten die ik iedere dag weer heb. En van de uitdaging om ook als er problemen zijn een prettige persoonlijke relatie op te bouwen.

Ik begeleid nu 29 jaar mensen bij de aankoop en verkoop van huizen. Mijn adviezen zijn gericht op het bereiken van ieders persoonlijke doelen rondom wonen. Ook in deze markt zijn er zeer goede verkoop- en aankoopmogelijkheden en met mijn aanpak help ik je verhuizen naar jouw volgende huis. Ook als er sprake is van restschuld.

Het adviseren van beleggers, projectontwikkelaars en woningcorporaties is een specialisme van mij. Voor de grote en kleine partijen treed ik op bij de ontwikkeling van woonwijken, het geven van een second opinion en het aankopen of verkopen van woningcomplexen.

Specialisme
Het begeleiden van complexe verkoop- en aankoopprocessen. Door bijvoorbeeld financiële problemen, omdat het exclusief onroerend goed betreft, er sprake is van een (ingewikkelde) echtscheiding of er een overlijden heeft plaats gevonden.
Hobby's
Zweefvliegen.
Ervaring
29 jaar ervaring waarin ik meer dan 4250 particulieren en tientallen professionele opdrachtgevers heb mogen helpen.

De huizen van Bert:

Verkocht onder voorbehoud

Tjalkstraat 11 Zaandam 1503 WB

€ 285.000,- k.k.
***English summery below*** Instapklaar, rustig gelegen driekamerappartement dichtbij het bruisende centrum van Zaandam! In dit heerlijke, moderne driekamerappartement geniet u volop privacy. U heeft aan één zijkant geen buren, en.. Meer lezen
Verkocht onder voorbehoud

Ameland 26 Zaandam 1506 ZW

€ 325.000,- k.k.
Op een unieke, rustige locatie, aan open vaarwater ligt dit fijne, keurig onderhouden familiehuis met drie slaapkamers en mogelijkheid tot een vierde slaapkamer. Deze sfeervolle woning heeft een living met.. Meer lezen

Naamloos-2