Nieuwbouw Krommenie & Assendelft

Nieuwbouw Krommenie & Assendelft


Wil je een nieuwbouwwoning kopen in Krommenie of Assendelft? Een woning waarbij alles binnen bereik ligt: De natuur van de Zaan, de cultuur van  het dichtbij gelegen Amsterdam en shoppen in Haarlem. In de omgeving van Krommenie & Assendelft staan volop nieuwbouwhuizen te koop. Je betaalt geen overdrachtsbelasting en je komt niet voor onverwachte verbouwingskosten te staan. Bovendien kun je de woning helemaal naar eigen wens inrichten.

Nieuwbouw in Krommenie / Assendelft

Van goedkope appartementen dichtbij Zaandam, tot vrijstaande woningen op riante kavels in een landelijke omgeving. Je kunt het vinden in Krommenie of Assendelft . Bezienswaardigheden zoals de Zaanse Schans of de Kennemer Duinen zijn eenvoudig bereikbaar via fiets of auto.

Zelf een huis bouwen in Krommenie of Assendelft?

Ben je avontuurlijk ingesteld? Je kunt ook zelf een huis (laten) bouwen. Krommenie en Assendelft spelen steeds meer in op de wens van particulieren om zelf vorm te geven aan de woning. Zowel dichtbij het centrum als in de rustige woongebieden zijn er voldoende nieuwbouwinitiatieven voor particulieren die een woning naar eigen inzicht willen ontwerpen en indelen. Het aanbod varieert van betaalbare eengezinswoningen tot herontwikkelde oude fabriekspanden. Met een collectief programma deel je de kosten met je nieuwe buren.

Meer informatie over nieuwbouwprojecten in Krommenie / Assendelft? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel met 075-6472050. Bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken kunnen we je er alles over vertellen!

Contactformulier nieuwbouw