Naamloos-2

“Beste Bert, help jij ons met nieuwbouw in Krommenie of Assendelft?”

Wil je een nieuwbouwwoning kopen in Krommenie of Assendelft? Een woning waarbij alles binnen bereik ligt: De natuur van de Zaan, de cultuur van het dichtbij gelegen Amsterdam en shoppen in Haarlem. In de omgeving van Krommenie en Assendelft, en het nabijgelegen Wormer, Wormerveer en Jisp, worden steeds meer nieuwbouwhuizen ontwikkeld. Enkele voorbeelden hiervan zijn de fraaie nieuwbouwwoningen aan het water van Noorderkade, De Dansschool, Kreekrijk (nabij Saendelft) en Van Drunen in Edam. Een groot voordeel van nieuwbouw is dat je geen overdrachtsbelasting betaalt en niet voor onverwachte verbouwingskosten komt te staan. Bovendien kun je de woning helemaal naar eigen wens inrichten. Van goedkope appartementen dichtbij Zaandam, tot vrijstaande woningen op riante kavels in een landelijke omgeving. Je kunt het vinden in Krommenie of Assendelft . Bezienswaardigheden zoals de Zaanse Schans of de Kennemer Duinen zijn eenvoudig bereikbaar via fiets of auto.

 

Zelf een huis bouwen in Krommenie of Assendelft?

Ben je avontuurlijk ingesteld? Je kunt ook zelf een huis (laten) bouwen. Krommenie en Assendelft spelen steeds meer in op de wens van particulieren om zelf vorm te geven aan de woning. Zowel dichtbij het centrum als in de rustige woongebieden zijn er voldoende nieuwbouwinitiatieven voor particulieren die een woning naar eigen inzicht willen ontwerpen en indelen. Het aanbod varieert van betaalbare eengezinswoningen tot herontwikkelde oude fabriekspanden. Met een collectief programma deel je de kosten met je nieuwe buren.

Meer informatie over nieuwbouw in Krommenie & Assendelft? Vul dan het contactformulier in of bel met 075–6472060. Bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken kunnen we je er alles over vertellen!


Naamloos-2