Naamloos-2

“Beste Bert, help jij mij met nieuwbouw in Krommenie of Assendelft?”

Wil je een nieuwbouwwoning kopen in Krommenie of Assendelft? Een woning waarbij alles binnen bereik ligt: De natuur van de Zaan, de cultuur van het dichtbij gelegen Amsterdam en shoppen in Haarlem. In de omgeving van Krommenie en Assendelft, en het nabijgelegen Wormer, Wormerveer en Jisp, worden steeds meer nieuwbouwhuizen ontwikkeld. Enkele recente voorbeelden hiervan zijn de fraaie nieuwbouwwoningen aan het water van Noorderkade, De Dansschool, Kreekrijk (nabij Saendelft) en Van Drunen in Edam. Een groot voordeel van nieuwbouw is dat je geen overdrachtsbelasting betaalt en niet voor onverwachte verbouwingskosten komt te staan. Bovendien kun je de woning helemaal naar eigen wens inrichten. Van goedkope appartementen dichtbij Zaandam, tot vrijstaande woningen op riante kavels in een landelijke omgeving. Je kunt het vinden in Krommenie of Assendelft . Bezienswaardigheden zoals de Zaanse Schans of de Kennemer Duinen zijn eenvoudig bereikbaar via fiets of auto.

Nieuwbouwwoningen in het centrum van Krommenie

In hartje Krommenie wordt een kleinschalig appartementencomplex ontwikkeld. Het gebouw zal uit drie verdiepingen bestaan met appartementen tussen de 50 m² en 80 m² woonoppervlakte. De woningen krijgen een mooie buitenruimte. Nabij deze appartementen, die uitstekend bereikbaar zijn, vind je uiteenlopende voorzieningen. Eveneens wandel je in een mum van tijd de weidse Zaanse natuur in. Heb je interesse? Lees hier meer over het nieuwbouwproject in het centrum van Krommenie, of schrijf je direct in!

Nieuwbouwproject Noorderkade in Kreekrijk, Assendelft

In 2019 worden de in de wijk Kreekrijk de nieuwbouwwoningen van Noorderkade gerealiseerd. Op twee schiereilanden verrijzen hier 12 luxe twee-onder-één-kapwoningen en 3 comfortabele vrijstaande woningen. Hier woon je heerlijk in de Zaanse polder, omgeven door water en het park. Mooi in het groen, maar toch dichtbij de gezellige stadscentra van Zaandam, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam!

Voor de woningen bestaan verschillende optiepakketten. Zo is het mogelijk de begane grond aan de achterzijde uit te breiden met een uitbouw van 1,2 tot 2,4 meter. Een houten vloer tot aan de waterlijn behoort ook tot de mogelijkheden. Deze zal lager gelegen zijn dan de tuin en biedt op het talud een heerlijk terras aan het water. Onze verkoopbegeleiders vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Lees meer over dit project en de mogelijkheden op de website van Noorderkade.

Nieuwbouwproject De Dansschool in Assendelft

In 2019 verrijzen in Assendelft de woningen van De Dansschool. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 12 rijwoningen en 9 semi-vrijstaande woningen die worden ontwikkeld op een rustig woonerf achter de langste Dorpsstraat van Nederland. Hier heb je alle voordelen van nieuwbouw waarbij je toch onderdeel bent van het oude dorp van Assendelft. De woningen zijn modern met een typisch Zaans karakter. Nieuwsgierig naar dit nieuwbouwproject? Op de website van nieuwbouwproject De Dansschool lees je meer over het aanbod. Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Zelf een huis bouwen in Krommenie of Assendelft?

Ben je avontuurlijk ingesteld? Je kunt ook zelf een huis (laten) bouwen. Krommenie en Assendelft spelen steeds meer in op de wens van particulieren om zelf vorm te geven aan de woning. Zowel dichtbij het centrum als in de rustige woongebieden zijn er voldoende nieuwbouwinitiatieven voor particulieren die een woning naar eigen inzicht willen ontwerpen en indelen. Het aanbod varieert van betaalbare eengezinswoningen tot herontwikkelde oude fabriekspanden. Met een collectief programma deel je de kosten met je nieuwe buren.

Meer informatie over nieuwbouw in Krommenie & Assendelft? Vul dan het contactformulier in of bel met 075–6472060. Bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken kunnen we je er alles over vertellen!


Naamloos-2
leencapaciteit?