Huis verkopen in Amsterdam

Huis verkopen in Amsterdam


Als je besluit om je huis te verkopen komt er veel op je af. Je bent immers niet de enige in Amsterdam die zijn huis te koop zet. Of je nu woont in Noord, Zuid, Oost of West, overal hangen de bordjes ‘te koop’ aan de ramen. Hoe verkoop je dan toch je huis voor een goede verkoopprijs? Kwestie van de juiste verkoopmakelaar!

Waarom Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken?

Vastgoed verkopen is vakwerk. Bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken staan we bekend om onze kennis van de regionale woningmarkt, goed gekozen vraagprijzen en actieve instelling. Daarnaast hebben we een groot netwerk, waardoor we het overgrote deel van de kopers in Amsterdam weten te vinden. Bovendien werken wij met een scherpe courtage.

Prominente plek op Funda

Wie zijn huis of appartement in Amsterdam wil verkopen moet opvallen. Ook online! Door de woning op de juiste manier te presenteren en dit statistisch te meten, hebben we de beste positie op Funda. Dat betekent dat ook jouw woning goed zichtbaar is. En dat is goed nieuws, gezien de website maandelijks door miljoenen mensen wordt bezocht.

Meer weten over de verkoop van je huis, of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact op met Bert van Vulpen.