Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Assendelft zijn?”

Zeker! Zoek je naar een makelaar in Assendelft voor het kopen, verkopen of taxeren van een woning? We helpen je doorgaans het gehele proces. We kennen de lokale markt en maken daarmee een sterk verschil. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij je zo goed mogelijk helpen en je het advies geven dat je nodig hebt.

Huis kopen in Assendelft

Droom je van een woning in Assendelft en kun je niet wachten om te kopen? Het vinden van de perfecte woning kan een lastig en langdurig traject zijn. Om deze zoektocht te starten, brengen we eerst je wensen in kaart. Wat vind jij belangrijk aan een woning? Aan welke eisen moet het voldoen? En wat wil je absoluut niet in je droomhuis? Zodra we deze wensen duidelijk hebben, houden we je up-to-date houden van relevante woningen in Assendelft. Wijzigen je wensen gedurende de zoektocht? Dat is geen enkele probleem. Dit komt vaker voor en hierin adviseren en denken we met je mee.

Maak een vrijblijvende afspraak

Enthousiast over een woning die je hebt gezien? Dan plannen we een bezichtiging in. Als jouw makelaar in Assendelft vinden we het belangrijk dat je hier voldoende tijd voor krijgt. Want alleen dan kun je een goed gevoel bij een huis krijgen. Zie je jezelf er al wonen? Dan begeleiden we je in de juiste strategie en onderhandelen we het beste bedrag. Wanneer we tot een akkoord komen, ondersteunen we je overal. We bieden een alles-onder-één-dak concept, dus eventueel je hypotheek in Assendelft regelen is voor ons geen probleem.

Huis verkopen in Assendelft

Ook wanneer je je huis wilt verkopen, helpen we je graag. Je wilt natuurlijk de best mogelijke prijs ontvangen voor je woning. Daarom starten we het traject met een gratis waardebepaling. Aan de hand daarvan formuleren we een persoonlijke verkoopstrategie.

Bij de verkoop van een huis is de presentatie erg belangrijk. Daarmee kun je namelijk tot een zo goed mogelijke prijs komen. Daarom adviseren we je over de te nemen stappen zodat jouw woning de maximale aandacht zal krijgen. Met hoogwaardige foto’s en een VR-video we realiseren we dit. Daarnaast zorgen we ervoor dat je woning goed zichtbaar is op Funda en op onze verschillende social media kanalen. Als makelaar in Assendelft hebben we een groot netwerk, waardoor we de juiste kopers bereiken. Lukt het ons toch niet om jouw huis in Assendelft te verkopen? Dan geldt: no cure, no pay. Ook betaal je geen intrekkingskosten.

Waarom Bert van Vulpen als makelaar in Assendelft?

Naast het kopen of verkopen van je woning, kun je ook bij ons terecht voor je hypotheek, voor verzekeringen en alles rondom de verhuizing. Wij zijn ervan overtuigd dat wij je met ons alles-onder-één-dak concept helpen naar een resultaat naar wens.

Interesse in een samenwerking met ons als makelaar in Assendelft? Maak dan een vrijblijvende afspraak door het formulier hieronder in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou het beste kunnen helpen en staan als makelaar in Assendelft voor je klaar!

Ook actief in:


Woningen in Assendelft

Verkocht

Raaigras 21 Assendelft 1567 NG

€ 745.000,- v.o.n.
DE VELDEN KREEKRIJK De hoera-brief voor De Velden Kreekrijk is naar de kopers van fase 1 verstuurd. De opschortende voorwaarden zijn vervuld. Dit betekent dat het project definitief zijn doorgang vindt, geen onzekerheid meer! We kijken er ontzettend naar uit om.. Meer lezen
Naamloos-2