Assendelft – Raaigras 21 – Hoofdfoto
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 2
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 4
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 6
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 5
Assendelft – Raaigras 21 – Foto
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 3
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 16
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 11
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 13
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 15
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 10
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 12
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 14
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 8
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 9
Assendelft – Raaigras 21 – Foto 7
  • Woonoppervlakte 156 m2
  • Perceeloppervlakte 299 m2
  • Inhoud 599 m3
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal slaapkamers 5
  • Energielabel A++++
  • Type woning Eengezinswoning,
    Twee onder één kapwoning

DE VELDEN KREEKRIJK

De hoera-brief voor De Velden Kreekrijk is naar de kopers van fase 1 verstuurd. De opschortende voorwaarden zijn vervuld. Dit betekent dat het project definitief zijn doorgang vindt, geen onzekerheid meer!

We kijken er ontzettend naar uit om dit prachtige nieuwbouwproject te realiseren. De aannemer zal rond de zomer van 2023 met de start bouw beginnen. 

Geen zorgen meer over uw energietekening in deze roerige tijden? Kies dan voor een woning in De Velden Kreekrijk Assendelft!

In totaal worden er 111 nieuwe woningen gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 55 woningen: 36 eengezinswoningen, 18 twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Allemaal in de Zaanse architectuurstijl welke in heel Kreekrijk terug te vinden is. De woningen worden allemaal voorzien van bodemwarmtepomp waarvan de energie wordt geleverd door de standaard aan te brengen zonnepanelen zodat er nagenoeg geen energiekosten meer zullen zijn voor verwarming, warm tapwater en koeling. Dat geeft rust in deze bewogen tijd. Daarbij is de bouwvergunning definitief (er is dus geen vertraging door de stikstof uitspraak van de Raad van State).

Raaigras 21 is een twee-onder-een-kap-woning met tuin aan het water gelegen op het zuiden!

Grenzend aan boomrijke straten komen 18 twee-onder-een-kapwoningen in diverse uitvoeringen. Dankzij het fraaie en gevarieerde metselwerk met houtlook delen krijgen de huizen een stoer en Zaans karakter. De woningen van 156 m2 tot 164 m2 woonoppervlak hebben drie woonlagen. Daardoor krijgen de woningen standaard wel vijf slaapkamers. Heeft u al nagedacht over de inrichting? In de tuin staat een losse berging, o.a. voor de fietsen. De auto parkeert u op eigen terrein.
KREEKRIJK ASSENDELFT
Kreekrijk ligt vlakbij natuur, luttele auto- of treinminuten van het gezellige centrum van Zaandam en Amsterdam, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polder landschappen. Kreekrijk wordt gerealiseerd tussen Busch en Dam, de Provincialeweg-spoorlijn Saendelft (Parkrijk) en De Omzoom. Er worden gefaseerd circa 950 woningen gerealiseerd. Centraal gelegen aan de grens van de groene zoom, wordt Kreekrijk verrijkt met het nieuwe deelplan De Velden.

DE KWALITEITEN VAN DE VELDEN KREEKRIJK
De woningen zijn over vier velden verdeeld, omringd door water en groen. Dit wordt een bijzonder buurtje, op een unieke plek. Een nieuwbouwwijk van nu, met gevarieerde woningen en een sterke eigen identiteit. Wat mag je verwachten?

• Alle woningen hebben een extra brede beukmaat van 6 meter
• Veel ruimte: alle woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een compleet ingerichte zolderverdieping met 2 kamers en een bergruimte met de wasmachine- en drogeraansluiting.
• Heel veel meerwerkopties! Denk aan het vergoten van de woning met een aanbouw in diverse uitvoeringen, hiermee kan het woonoppervlakte worden uitgebreid tot wel 40 m2, een tuinkamer worden gerealiseerd of de berging worden vergoot. Maar ook de mogelijkheid tot een inloopkast, dakkapel of riante schuifpui. Voor de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woning behoort een tweede badkamer op de 2e verdieping ook tot de mogelijkheden. Wat een luxe.
• Een zeer duurzame uitvoering met een bodemwarmtepomp (in eigendom) welke voorziet in vloerverwarming én vloerkoeling op alle verdiepingen.
• Een royale badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en luxe tegelpakket.
• Een apart opgesteld toilet op de eerste verdieping.
• Mooie materialen in een traditionele Zaanse architectuurstijl. Kijk voor de kleurstelling van de gevels, dakpannen en gevelbekleding van jouw favoriete woning in de uitgebreide brochure op de projectwebsite DeVeldenKreekrijk.nl.

WIL JE OOK WONEN IN DE VELDEN KREEKRIJK?
Schrijf je dan in, via het digitale inschrijfformulier op de projectwebsite deVeldenKreekrijk.nl. Alle belangrijke verkoopdocumentatie vind je op de website. Onder de downloads tref je uitgebreide informatie over alle woningen.

Interesse?

Maak een afspraak

Brochures

Download brochure Document Kan ik dit huis betalen?

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 745.000,- v.o.n.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Twee onder één kapwoning
Bouwjaar
2023
Bouwvorm
Nieuwbouw
Liggingen
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte
156 m2
Perceel oppervlakte
299 m2
Inhoud
599 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Soorten warm water
Elektrische boiler eigendom
Soorten verwarming
Warmtepomp

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Type
Achtertuin
Achterom
Nee
Kwaliteit
Aan te leggen

Bergruimte

Soort
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soorten
Geen garage

Dak

Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Goed tot uitstekend
Waardering
Goed tot uitstekend

Voorzieningen

Kaart

Streetview

In de buurt

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Raaigras 21, Assendelft

Kantoor: Makelaar Krommenie

Contact gegevens

Andere kantoren: Amsterdam, Amstelveen ,Zaandam