Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn huis verkopen in Amstelveen?”

Graag zelfs! Als je je appartement of huis in Amstelveen wilt verkopen, betekent dit dat je een spannende tijd tegemoet gaat. Het huis verkopen waar je zolang in hebt gewoond, blijft een grote stap. Ook wil je immers je huis verkopen voor de beste prijs. Als verkoopmakelaar kunnen wij je helpen om je woning in Amstelveen in de spotlight te zetten.

Bij Bert van Vulpen bepalen wij voor jou de beste verkoopstrategie en de beste vraagprijs. En hoe we dat voor jou kunnen realiseren? Wij beschikken over:

  • Alle expertises onder één dak
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Wil jij jouw huis verkopen? Wij staan voor je klaar.

Verkoopmakelaar in Amstelveen 

Een woning of bedrijfspand verkopen is vakwerk. Bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken in Amstelveen staan we bekend om onze kennis van de regionale woningmarkt, goede verkoopstrategie en actieve houding. Met ons grote netwerk weten we het overgrote deel van de kopers in Amstelveen te vinden. Daarnaast werken wij met een scherpe courtage.

Twijfel jij of dit het juiste moment is om je huis te verkopen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Wij kijken naar je situatie en adviseren je over wat jij het beste kunt doen met jouw woning.

Jouw woning op Funda

Wil je je huis of appartement in Amstelveen verkopen? Dan moet je opvallen. En dat doe je tegenwoordig vooral online. Wij benutten op Funda de beste positie door jouw woning te presenteren aan de hand van statistische gegevens. Jouw woning in Amstelveen zal dus uitstekend zichtbaar zijn. 

En dat belooft veel goeds, aangezien Funda maandelijks miljoenen bezoekers telt. 

Woning in Amstelveen kopen

Ben jij ervan overtuigd dat Bert van Vulpen jouw verkoopmakelaar in Amstelveen is? Vraag dan een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek aan via het contactformulier op deze pagina. Na dit verkoopgesprek kun je een realistische vraagprijs bepalen en jouw woning voor de beste prijs verkopen. Dit geeft je direct zekerheid over een eventuele volgende stap, bijvoorbeeld het kopen van een nieuwe woning in Amstelveen. Wij helpen je om wél je droomhuis te kopen.

Voor vragen kun je contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor. Wij staan 24/7 voor je klaar. 

Heb je je huis verkocht in Amstelveen, dan wil je misschien wel op zoek naar een nieuw huis. Waarbij je je huidige hypotheek meeneemt, of juist niet. Je wilt je huis bovendien goed verzekeren. Weet dat wij jou overal bij kunnen ondersteunen en helpen. Wij hebben alle expertise en kennis onder één dak. Dit maakt dat je bij ons terecht kunt voor het kopen en verkopen van je woning, maar ook voor advies over het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd, waardoor wij jouw wensen sneller kunnen realiseren. Bij Bert van Vulpen ontzorgen wij je van A tot Z.


Koopwoningen in Amstelveen

Populierenlaan 47 Amstelveen 1185 SE

€ 365.000,- k.k.
Dit fijne, ruime, instapklare 3-kamer appartement (voormalig 4-kamer appartement) met balkon is gelegen op de 2e verdieping van een keurig appartementencomplex. De woning met vrij uitzicht is zo te betrekken, maar biedt ook mogelijkheden voor een andere indeling. De woning.. Meer lezen

Populierenlaan 501 Amstelveen 1185 SV

€ 395.000,- k.k.
Buitenkans! In een goed onderhouden appartementencomplex ligt dit INSTAPKLARE, ruime 3-kamerappartement met overdekt balkon. De lichte, sfeervolle woning, gelegen op de zesde verdieping, heeft een schitterend vrij uitzicht. Een huis dat je zo kunt betrekken en waar je alleen je.. Meer lezen

Populierenlaan 425 Amstelveen 1185 SR

€ 350.000,- k.k.
INSTAP KLAAR, licht en zonnig 3-kamerappartement op de vierde en tevens bovenste verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex. De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van voorzieningen en biedt een vrij uitzicht. Nieuwsgierig? We nemen je mee: • Woongenot:.. Meer lezen
Naamloos-2