Naamloos-2

“Beste Bert, vind jij mijn droomhuis in Amstelveen?”

Op zoek naar een leuk huis in Amstelveen? Heb je al eens gedacht aan het inschakelen van een aankoopmakelaar in Amstelveen? De makelaars van Bert van Vulpen staan je graag bij met een goed en betrouwbaar advies. We kennen de woningmarkt in Amstelveen van A tot Z. Randwijck, Patrimonium, Middenhoven. De Amstelveense buurten hebben voor ons geen geheimen. Waar je ook wilt gaan wonen in Amstelveen, wij weten de mooiste en meeste betaalbare huizen en appartementen voor je te vinden.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Als je een huis of appartement in Amstelveen wilt kopen, zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. De bouwkundige staat van de woning, tot de ontwikkelingen in de buurt. En dat zijn nou net zaken waar je als koper niet altijd oog voor hebt. Als jij het huis van je dromen hebt gevonden, wil je waarschijnlijk meteen een bod doen. Beter is om het hoofd koel te houden. En daar zijn wij voor! Wij kijken bijvoorbeeld of er geen verborgen verbreken zijn en voeren de onderhandelingen, zodat je de juiste prijs voor het huis betaalt.

Van erfpacht tot VVE

Ook de Amstelveense woningmarkt kent haken en ogen. Erfpacht, funderingsproblemen, Verenigingen van Eigenaren die niet goed functioneren, bouwkundige problemen. Ook in deze zaken kijken we met je mee. Samen met onze kennis van de lokale markt zorgt dit ervoor dat je stevig staat in de onderhandelingen. Want wat is nu de echte waarde van een pand? De verkopende makelaar dient immers de belangen van de verkoper, niet die van u. Gaan we samen over tot de koop, dan controleren we de koopakte en lichten die toe. Nog vóór de notariële overdracht controleren we de woning. En gaan we mee naar de notaris. Ook daar zorgen we ervoor dat alles duidelijk voor je is. Zo kun jij uiteindelijk met een gerust hart je handtekening zetten.

Meer weten over Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken in Amstelveen, of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact met ons op.


Koopwoningen in Amstelveen

Verkocht

Praam 313 Amstelveen 1186 TV

€ 350.000,- k.k.
***English description below*** Instapklaar, direct te betrekken, geheel gerenoveerd 3-kamerappartement met balkon, verdeeld over twee woonlagen, op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. De woning is uitermate geschikt voor.. Meer lezen
Naamloos-2