Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Diemen? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In Diemen is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 446.027. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Diemen is 25 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Diemen hebben een woningprijs van 400.000-500.000. Ook woningen in de prijsklasse 250.000-300.000 vind je in Diemen veel.

In Diemen vind je vooral portiekflats, maar ook als je op zoek bent naar bovenwoningen vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Diemen is € 3.996. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 3.880.

Over makelaar in Diemen

Diemen is een plaats in de gemeente Diemen, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 27.734 inwoners. In gemeente is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 25-44 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 45-64 jaar oud. In Diemen is het percentage gezinnen met kinderen 31%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Diemen kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Diemen? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Diemen


Woningen in Diemen


Naamloos-2