Naamloos-2

Myrthe Kostense

A-RMT makelaar / Commercieel binnendienst medewerker

Mijn naam is Myrthe en moeder van zoons Vince en Jack. Sinds januari 2023 ben ik met veel enthousiasme begonnen bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken. Vanaf 2008 ben ik werkzaam in de makelaardij in de Zaanstreek, waar ik ben geboren en getogen en nog steeds met plezier woon.

Als Assistent Makelaar ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van bezichtigingen en onderhandelingen van woningen. Maar ook de ondersteuning van de makelaars bij de administratieve afhandeling hoort bij mijn functie. Het beheren van ons relatiebestand is daarbij ook een zeer belangrijke taak. De combinatie van commercieel binnendienst én de buitendienst zorgt voor de prettige afwisseling en geeft mij energie.

Het persoonlijke contact wat ik heb met een diversiteit aan mensen maakt het voor mij ook interessant. Het assisteren van de zoektocht naar jouw droomwoning en anderzijds het contact met onze verkopers tijdens het verkooptraject waarin we met elkaar de strategieën bespreken.

Het contact met mijn collega’s is erg goed, we vullen elkaar aan en voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk. We zijn serieus met ons vak bezig, maar een persoonlijk praatje of geintje kan altijd en dat gebeurt natuurlijk ook. Ik ga dan ook met plezier naar mijn werk en ben altijd weer benieuwd wat mijn werkdag brengt…..

Specialisme
Persoonlijke aandacht voor de mens en betrouwbaarheid heb ik hoog in het vaandel staan.
Hobby's
Tennissen, wintersport en leuke dingen doen met mijn kinderen, familie en vrienden.
Ervaring
Vanaf 2008 ben ik werkzaam in de makelaardij in de Zaanstreek.


Naamloos-2