Naamloos-2

“Beste Bert, vind jij mijn droomhuis in Uithoorn of De Kwakel?”

Een huis kopen in Uithoorn? Of een huis kopen in De Kwakel? Dat betekent wonen in een groen en waterrijk gebied. De rust van het platteland, maar met het gemak van de stad om de hoek. Makelaar Bert van Vulpen weet waar de huizen te koop staan in deze regio. En hij helpt je graag om jouw droomhuis te vinden.

Makelaar in Uithoorn of De Kwakel

Wie een huis wil kopen in Uithoorn of De Kwakel moet met een aantal zaken rekening houden. Bijvoorbeeld: wat speelt er in de regio? Hoe zit het met bestemmingsplannen in de nabije omgeving van je toekomstig huis? Wat zijn de regels rondom erfdienstbaarheden? De makelaars van Bert van Vulpen zetten het allemaal voor je op een rijtje, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Ook bij het aanvragen van een hypotheek kunnen we je helpen. De erkende hypotheekadviseurs van Bert van Vulpen makelaars hebben veel ervaring en zijn niet gebonden aan welke hypotheekverstrekker dan ook. Je weet dus zeker dat je een onafhankelijk advies krijgt.

Van ‘te koop’ naar ‘verkocht’

Heb je je huis gevonden en ga je over tot de aankoop, dan adviseren wij over de strategie en natuurlijk voeren we de onderhandelingen. Ook regelen we, indien nodig, een bouwkundige keuring. Uiteraard zitten we samen bij de notaris. De akte wordt door ons gecontroleerd en uitgelegd. Tot op de laatste letter.


Naamloos-2
waarom aankoopmakelaar?