Naamloos-2

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Oostzaan?

Op deze pagina vind je alle informatie over Oostzaan en over onze dienstverlening.

Als je op zoek bent naar een verkoopmakelaar in Oostzaan betekent dat je hoogstwaarschijnlijk je huis wilt verkopen. Een logische vraag die je jezelf dan stelt, is natuurlijk voor welke vraagprijs je je huis kunt aanbieden. Daar helpen wij je als verkoopmakelaar in Oostzaan graag mee. Om je meer inzicht in de woningmarkt te geven, hebben wij wat interessante gegevens over Oostzaan verzameld.

Wist je dat de gemiddelde vraagprijs voor een huis in Oostzaan € 572.934 is? En dat de gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostzaan 31 dagen is? Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. De meeste woningen in Oostzaan hebben een woningprijs van 300.000-350.000, maar ook woningen in de prijsklasse 250.000-300.000 vind je hier veel. De meeste woningen in Oostzaan zijn eengezinswoningen, maar ook benedenwoningen komen hier veel voor.

Ook valt er veel te zeggen over de vierkante meterprijs van woningen in deze plaats. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Oostzaan is € 4.087. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meter prijs € 3.956.

Over verkoopmakelaar in Oostzaan

Geïnteresseerd in meer demografische informatie over Oostzaan? Die kunnen wij je ook geven!

Oostzaan is gelegen in de gemeente Oostzaan, Noord-Holland. Bij CBS is bekend dat hier 9.757 inwoners wonen. Daarom wordt deze plaats als dorp gezien. In Oostzaan zijn de meeste inwoners tussen de 45-64 jaar oud, maar ook wonen hier veel mensen in de leeftijdscategorie 25-44. Het percentage gezinnen met kinderen is 41%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als verkoopmakelaar in Oostzaan weten wij wat er op woningmarkt gebeurt. Schakel je ons in, dan gebruiken wij onze marktkennis om voor jou de beste verkoopstrategie en de best mogelijke vraagprijs te bepalen. Wij zorgen voor veel reacties en zullen scherp voor je onderhandelen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat!

Wij garanderen onder andere een persoonlijke verkoopstrategie, hypotheekadvies op maat bij onze hypotheekadviseurs en een uitgebreid netwerk. Helpen we niet? Dan betaal jij niet. We werken op basis van no cure, no pay.

Zoek je een verkoopmakelaar in Oostzaan? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Andere plaatsen in de buurt van OostzaanNaamloos-2