Naamloos-2

Op zoek naar je droomhuis? De plek waar je je thuisvoelt? Die zoektocht kan soms op de drukke woningmarkt erg lastig zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. Als aankoopmakelaar in Amsterdam denken we met je mee, geven je eerlijk advies en staan je daadkrachtig bij. Wij sporen aanwezige verborgen gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Maar wat maakt Amsterdam nou zo bijzonder?

Amsterdam is een plaats gelegen in de gemeente Amsterdam, Noord-Holland. Volgens het CBS wonen er in stad 854.225 inwoners. Het grootste deel van de inwoners van Amsterdam zijn tussen de 25-44 jaar oud, maar ook vind je hier veel mensen in de leeftijdscategorie 45-64. Het percentage gezinnen met kinderen is in deze plaats 24%.

Over aankoopmakelaar in Amsterdam

Als je interesse hebt in het kopen van een huis in Amsterdam wil je natuurlijk meer weten dan de informatie over de inwoners. Want hoe zit het hier eigenlijk met de woningprijzen? En wat voor type woningen vind je hier?

In Amsterdam vind je vooral woningen met een woningprijs van 350.000 – 400.000 en 400.000 – 500.000. Het is dan ook niet gek dat de gemiddelde vraagprijs voor een woning in Amsterdam € 643.271 is. De gemiddelde vierkante meterprijs van huizen in deze plaats is € 5.999. Dit is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.

Verder vind je in deze plaats vooral bovenwoningen en benedenwoningen. De verkoopduur van woningen in Amsterdam is gemiddeld 15 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland.

Waarom Bert van Vulpen?

Heb jij je droomhuis gevonden? Dan gaan wij graag met je mee. Het laatste wat jij natuurlijk wil is het te laat ontdekken van verborgen gebreken of achteraf geconfronteerd worden met hoge extra kosten. Wij zetten de VVE, het bestemmingsplan en de erfdienstbaarheid voor je op een rijtje, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kun je rekenen op hypotheekadvies op maat via één van onze hypotheekadviseurs. Zij kunnen je precies vertellen hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten worden.

Zorgeloos een huis aankopen in Amsterdam? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Amsterdam


Woningen in Amsterdam


Naamloos-2