Naamloos-2

Je huis verkocht na 1 bezichtiging? Liever niet!

Je huis verkocht na één bezichtiging, buiten de markt om. Dat klinkt best fijn, toch? Je bent het lekker snel kwijt, zonder gedoe. Maar vaak wel voor een beduidend lager bedrag. Wat als je zonder gedoe maximaal van de markt kunt profiteren? Dat kan met een makelaar die voor jouw maximale verkoopresultaat gaat en je volledig ontzorgt in het verkooptraject. Investeer net dat beetje extra moeite voor een beduidend hoger verkoopbedrag!

Het schoolplein is een soort marktplaats, weet ik als moeder van 2. Tussen het bijkletsen met andere vaders en moeders door verkopen ouders er van alles. Fietsen, grasmaaiers… en huizen. Ook makelaars vertellen verkopers regelmatig dat ze wel al een koper weten. Met één bezichtiging, buiten de markt om, is de koop dan geregeld.

Snel je huis kwijt zonder gedoe?

Het klinkt natuurlijk aantrekkelijk. Snel je huis kwijt, zonder het gedoe van het huis opruimen, foto’s en bezichtigingen. Je bespaart de presentatiekosten en krijgt zelfs korting op het tarief van de makelaar. Maar uiteindelijk heb je waarschijnlijk niet de maximale verkoopopbrengst uit je huis gehaald. Als je verkoopt vóór de markt uit, krijg je namelijk vaak niet meer dan de vraagprijs voor je huis. Terwijl dat tegenwoordig véél meer kan zijn.

Wij gaan voor het maximale resultaat!

Bij Bert van Vulpen brengen we daarom jouw huis graag op de “actieve”markt. Mijn collega’s en ik gaan voor jou voor het maximale verkoopresultaat. Wat dat is? Een extra opbrengst van 5.000 tot 10.000 euro is inmiddels heel gewoon. In de allergekste gevallen wordt er zelfs 80.000 euro méér dan de vraagprijs geboden als je met je huis de markt op gaat, in plaats van het buiten de markt om te verkopen.

Ik ben erop gebrand om die extra opbrengst voor jou te realiseren. Of ik daarvoor nu één bezichtiging voor je doe, of 40. Ik weet namelijk zeker dat dat jou uiteindelijk een beter verkoopresultaat zal opleveren. En dat is de moeite waard. Zo denken al mijn collega’s bij Bert van Vulpen erover.

En wij ontzorgen je volledig.

Maar al dat gedoe dan, denk je misschien? Wij ontzorgen je volledig gedurende het hele verkooptraject. Dat begint al bij de voorbereiding. Onze styliste kan je helpen jouw huis optimaal te presenteren voor de verkoop. Ook fotografie en video nemen wij voor onze rekening. Sinds kort zijn we zelfs de eerste makelaar in Nederland die standaard een VR-bezichtiging aanbiedt. We presenteren je huis optimaal op Funda en social media en delen het in ons grote netwerk.

Méér geïnteresseerden, méér biedingen

Ook op het gebied van bezichtigingen ontzorgen wij je. Als ik een huis ga verkopen, zorg ik dat ik ruimte in mijn agenda reserveer om veel bezichtigingen in korte tijd te kunnen doen. Dat betekent dat jij niet zo vaak je huis hoeft op te ruimen. Bovendien merken geïnteresseerden zo ook dat zij niet de enige zijn! Al deze factoren zorgen ervoor dat we veel meer geïnteresseerden trekken. Dat vertaalt zich in veel meer biedingen en een veel beter resultaat.

Welk resultaat wil jij behalen?

Uiteindelijk is de vraag die jij je als verkoper moet stellen dus: welk resultaat wil ik behalen met de verkoop van mijn huis? Wil ik mijn huis snel verkopen zonder gedoe, maar voor een lagere prijs? Of wil ik het iets langer de tijd geven, waarbij ik vollédig ontzorgd word door mijn makelaar, en daar uiteindelijk een duidelijk hogere verkoopprijs voor terugkrijgen? Ik weet het wel. Op het schoolplein verkoop ík alleen mijn fiets!

Blogs

Het energielabel: waar moet je aan denken?

Bij het kopen of verkopen van een woning komt altijd het energielabel ter sprake. Een energielabel is verplicht om te hebben voor de (ver)koop van een woning. Vraag jij je echter af.. Lees meer

Ontdek jouw nieuwe thuis met een nieuwbouwgesprek

Bij Bert van Vulpen makelaars begrijpen we dat de weg naar jouw droomwoning begint met een helder pad en een goed gesprek. Daarom bieden wij jou een persoonlijk nieuwbouwgesprek met.. Lees meer

Meer hypotheekruimte voor verduurzaming, alleenstaanden en studenten

Door de recente aankondiging van minister Hugo de Jonge zal de leenruimte voor hypotheekaanvragen vanaf 2024 aanzienlijk verruimen. Dit heeft een impact op verschillende bevolkingsgroepen, waaronder alleenstaanden, studenten en diegenen.. Lees meer

Checklist Open Huizen Avond

De Bert van Vulpen Open Huizen Avond staat wederom op het programma. Op dinsdag 4 juni aanstaande gooien onze deelnemers hun deuren open voor geïnteresseerde kopers, zoals jij. Het is.. Lees meer
Naamloos-2
bespaarcheck