Naamloos-2

Bert van Vulpen - Hypotheken en verzekeringenZorgeloos wonen met de beste hypotheek

Als je denkt aan thuis, denk je vast niet als eerste aan je hypotheek. Maar het is wel belangrijk om je hypotheek goed geregeld te hebben. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs voorzien je van gedegen advies en helpen je met het afsluiten van je nieuwe hypotheek. Of je nu een huis gaat kopen, extra wilt aflossen of je hypotheek wilt oversluiten om te profiteren van de lage rente.

Bereken jouw hypotheekbesparing

Al jouw hypotheekvragen beantwoord

  • Wat is het verschil tussen een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek?
  • Is extra aflossen op mijn hypotheek slim?
  • Wat doe ik met mijn restschuld als ik ga verhuizen?
  • Mijn rentevaste periode is afgelopen, wat nu?
  • Hoe zit het met NHG?
  • Welke hypotheekvorm én welke hypotheekverstrekker past het beste bij mij?

De erkende hypotheekadviseurs van Bert van Vulpen Hypotheken en Verzekeringen hebben antwoord op al jouw hypotheekvragen. We luisteren naar je en geven je advies op maat. En we helpen je met alles wat er komt kijken bij het regelen van jouw hypotheek.

<a class=”button” href=”https://www.bertvanvulpen.nl/maak-een-vrijblijvende-afspraak/”>Maak een vrijblijvende afspraak</a>

Onafhankelijk en open hypotheekadvies

Een hypotheek sluit je niet voor even af. Dus wil je open en eerlijk hypotheekadvies, waarbij je niet teveel betaalt. Dat snappen wij. Daarom zijn onze erkende hypotheekadviseurs volledig onafhankelijk en niet gebonden aan een hypotheekverstrekker. Wij helpen jou graag de beste hypotheekkeuze maken. Goed geregeld en aantrekkelijk geprijsd. Voor nu en voor later.

Snel duidelijkheid

Of je nu een losse hypotheek wilt, of we voor de aankoop van jouw nieuwe huis samenwerken met één van onze makelaars, je kunt bij ons terecht. Binnen 24 uur kunnen we je gedegen persoonlijk hypotheekadvies geven én het regelen van jouw hypotheek in gang zetten. Snel duidelijkheid, dat is wel zo fijn!

Zo helpen wij jou

We maken graag kennis met je. In een vrijblijvend eerste gesprek luisteren we naar je en brengen we je persoonlijke situatie in beeld. Zo kunnen we je al een globaal idee geven van de financieringsmogelijkheden, de advies- en bemiddelingskosten en de manier waarop wij voor jou aan de slag gaan. In een vervolggesprek maken we een volledige inventarisatie. Je krijgt van ons het beste hypotheekadvies, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoefte en financiële situatie. We helpen je de risico’s inschatten en geven je volledig inzicht in de kosten. Sluit je bij ons jouw hypotheek af, dan weet je zeker dat het goed geregeld wordt. Ons doel is jou helpen, zodat jij zorgeloos kunt wonen.

Alle expertise die jij nodig hebt onder één dak

Als je op zoek bent naar advies over jouw financiële mogelijkheden of een hypotheek wilt afsluiten, dan ga je misschien binnenkort wel een huis kopen. Als je nu een koopwoning hebt, ga je die verkopen. Bij een verhuizing komen vaak ook verzekeringen kijken en is belastingvoordeel te behalen. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Dat levert jou veel voordeel op. Natuurlijk financieel. Maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken.

Gratis hypotheekadviesgesprek

Wil jij persoonlijk hypotheekadvies op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het contactformulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren is voor ons geen enkel probleem.  

 

 

 

Verzekeren

Zorgeloos wonen en leven

Thuis zijn, hoe voelt dat? Dat is ook: zorgeloos wonen. Logisch dus, dat je jouw nieuwe huis en jouw huisgenoten goed wilt beschermen. Of het nu gaat om schade door brand of storm, een inbraak of om de gezondheid van je gezin, bij ons kun je terecht voor een geschikte verzekering. Want wij dragen graag bij aan ‘thuis zijn’.

Compleet verzekerd

Je kunt bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken terecht voor een woonverzekering of inboedelverzekering, maar ook voor een schadeverzekering, zorgverzekering en levensverzekering. Kom je bij ons langs, dan inventariseren we eerst samen welke verzekering je nodig hebt en welke niet. Onze onafhankelijke adviseurs denken met je mee en geven je graag advies over de verzekering die bij jou past. Jouw specifieke situatie en jouw wensen staan daarbij voor ons altijd centraal. We luisteren naar jou en helpen je de juiste keuze maken.

Onafhankelijk advies

Jou helpen de beste keuze te maken vinden wij het allerbelangrijkst. Daarom werken wij als adviseurs in financiële zekerheid onafhankelijk van banken of verzekeringsmaatschappijen. We zijn met geen enkele aanbieder een verplichting aangegaan en zijn dus volledig vrij in onze advisering. We zijn aangesloten bij Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs in Nederland. Je bent bij ons verzekerd van onafhankelijk en transparant advies.

Schade? Wij staan voor je klaar

Ook goed om te weten: heb je een verzekering bij ons afgesloten, dan kun je ons altijd voor spoedgevallen (schade) bellen. Dus ook buiten kantooruren.

Alle expertise die jij nodig hebt onder één dak

Als je advies wilt over verzekeringen rondom wonen en leven, is dat misschien wel omdat je een huis gaat kopen en je alles goed wilt regelen. Wist je dat je bij Bert van Vulpen alle expertise vindt die je nodig hebt? Of het nu gaat om een huis kopen, verkopenhypotheekadvies of hulp bij je inkomstenbelastingaangifte. Dat levert jou groot voordeel op. Natuurlijk financieel. Maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Heb je interesse in een adviesgesprek om jouw verzekeringen te regelen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren is voor ons geen enkel probleem

Provincialeweg 174-176
Postbus 1234,
1500 AE Zaandam
Tel. 075 – 681 49 90
hypotheken@bertvanvulpen.nl

Bert van Vulpen - Hypotheken en verzekeringen

Provincialeweg 174-176
Postbus 1234,
1500 AE Zaandam
Tel. 075 – 681 49 90
hypotheken@bertvanvulpen.nl


Naamloos-2