Naamloos-2

“Beste Bert, vind jij mijn droomhuis in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug of Kudelstaart?”

Landelijk wonen op een steenworp afstand van de hoofdstad. Dat is wonen in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug en Kudelstaart. Wil je een huis kopen in deze regio? Dan is Bert van Vulpen dé makelaar die jou verder kan helpen. Wonen langs de vaart in Aalsmeerderbrug, een appartement in het centrum van Aalsmeer, of een huis met weids uitzicht in Kudelstaart? Jij zoekt, wij vinden!

Wat doen wij als jouw makelaar?

Je wilt een huis kopen in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug of Kudelstaart. Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. De bouwkundige staat van het huis, bijvoorbeeld. Of regels rondom erfdienstbaarheden. Welke bestemmingsplannen ligger er in de omgeving van jouw toekomstige woning? Wij zetten het allemaal voor je op een rijtje.

Van hypotheek tot notariële overdracht

Heb je jouw ideale huis in de regio Aalsmeer gevonden, dan gaan we samen over tot de koop. We overleggen over de strategie en voeren de onderhandelingen. We kunnen je, desgewenst, ook adviseren bij het aanvragen van de hypotheek. Onze hypotheekadviseurs zijn ervaren en onafhankelijk. Uiteraard begeleiden we je bij de overdracht van het huis . We controleren de notariële akte en nemen de tijd die met je door te nemen. Net zo lang tot jij precies weet wat je koopt. Zo werken we graag bij Bert van Vulpen. Helder, eerlijk, open.


Koopwoningen in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug of Kudelstaart

Naamloos-2
waarom aankoopmakelaar?