Naamloos-2

“Beste Bert, vind jij mijn droomhuis in Markenbinnen, Oost-Knollendam of West-Knollendam?”

Water, natuur en nostalgie in overvloed. Dat vind je in Markenbinnen en Oos- en West-Knollendam. Zoek je een oude notariswoning in Markenbinnen? Een woonboerderij in West-Knollendam? Of misschien juist wel een modern appartement in het pittoreske Oost-Knollendam? Wij kennen hier de woningmarkt en weten waar de mooiste en meest betaalbare huizen te koop staan. En we helpen je graag!

Erkende makelaar

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken is een erkende NVM-makelaar. Heb je je droomhuis in Markenbinnen, Oost- of West-Knollendam gevonden? Dan gaan we samen over tot de aankoop. We overleggen over de strategie en voeren uiteraard de onderhandelingen. Maar we doen meer dan dat. We kijken naar de bouwkundige staat van het huis, bijvoorbeeld. Of regels rondom erfdienstbaarheden. Welke bestemmingsplannen liggen er in de omgeving van jouw toekomstige woning? Allemaal zaken waar je als toekomstige woningbezitter misschien niet meteen aan denkt.

Helder advies

Eerlijk en open. Zo werken we graag. We staan voor een helder advies en vakkundige begeleiding. Zo nemen we altijd de tijd om de notariële acte zorgvuldig met je door te nemen, waardoor je altijd precies weet wat je koopt. Maar ook bij het aanvragen van de hypotheek kunnen we adviseren. Bert van Vulpen makelaars + hypotheken heeft drie ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs in dienst.

Huis verkopen

Wil je je huis of woning verkopen in Markenbinnen, Oost-Knollendam of West-Knollendam? Ook dan moet je bij ons zijn. We stellen gratis de waarde van je woning vast en maken een plan om jouw huis succesvol te verkopen. No cure, no pay. Zo simpel is het!


Naamloos-2
waarom aankoopmakelaar?