Naamloos-2

“Beste Bert, vind jij mijn droomhuis in Oude Meer of Oosteinde?”

Wil je rustig wonen in een weids en waterrijk gebied? Dan is Oude Meer of Oosteinde de plek voor jou. Centraal gelegen en vlakbij Amsterdam. Wat wil je nog meer? Makelaar Bert van Vulpen is een specialist in deze regio. Dus zoek je een woning in Oude Meer of Oosteinde? Wij kunnen je helpen om dat ene bijzondere en betaalbare koophuis te vinden.

NVM Makelaar

Bert van Vulpen Makelaars + hypotheken is aangesloten bij de NVM, de grootste vereniging van makelaars en taxateurs in Nederland. Dat betekent dat we garant staan voor een helder en eerlijk advies. We helpen je altijd zorgvuldig met de beoordeling van een huis. Is er een bouwkundig onderzoek nodig? Zijn verborgen gebreken? En natuurlijk zijn we er om een juiste waardevaststelling te doen. Zo betaal je niet te veel en word je na afloop niet geconfronteerd met extra kosten.

Hypotheek? Een onafhankelijk advies, graag!

Hoe wil je je huis financieren? Hoe wil je de risico’s afdekken? Ook bij deze vragen kunnen we je helpen. Bert van Vulpen heeft drie erkende hypotheekadviseurs in dienst die je graag adviseren bij het aanvragen van een hypotheek. Ze hebben veel ervaring en zijn niet gebonden aan welke hypotheekverstrekker dan ook. Dat betekent dus dat een onafhankelijk advies gewaarborgd is. Een hypotheek die goed is voor jou, en niet voor iemand anders.

Huis verkopen in Oude Meer of Oosteinde?

Wil je je woning in Oude Meer of Oosteinde verkopen? Ook dan kun je bij ons terecht. We stellen gratis de waarde van je woning vast en maken een plan om jouw huis succesvol te verkopen. We werken op basis van no cure, no pay. Met andere woorden, je betaalt pas als je huis ook daadwerkelijk door ons is verkocht.


Naamloos-2
waarom aankoopmakelaar?