Naamloos-2

“Beste Bert, vind jij mijn droomhuis in Wormerveer, Wormer of Jisp?”

De charme van de polder, gecombineerd met de nostalgie van de Zaanstreek. Dat is wonen in Wormerveer, Wormer en Jisp. Geen wonder dat je juist hier op zoek bent naar een koophuis. En wij helpen je daar graag bij. Of je nu op zoek bent naar een stolpboerderij, een monumentaal dorpspand, of gewoon een rijtjeshuis of appartement? Wij weten de mooiste koopwoningen voor je te vinden. Komt er een koophuis op de markt die aan jouw wensen voldoet, dan brengen wij je direct op de hoogte. Bekijk ons actuele aanbod voor de koopwoningen per regio.

Ervaren makelaar in de wijde regio Wormerveer

Makelaar Bert van Vulpen is een erkende NVM-makelaar en specialist als het gaat om vastgoed in Wormerveer, Wormer en Jisp. We kennen de markt en weten wat er speelt in de regio. Zo weten wij altijd, tot achter de komma, wat de actuele waarde van een pand is. Wij hebben een enthousiast en ervaren team dat getraind is in scherpe onderhandelingen. Je kunt er dus gerust van uitgaan dat je nooit te veel voor je huis zult betalen.

Hypotheekadvies

Ook bij het financieren van jouw koophuis in Wormerveer, Wormer of Jisp kunnen we je helpen. Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken heeft drie erkende hypotheekadviseurs in dienst. Ze hebben veel ervaring en zijn niet gebonden aan welke hypotheekverstrekker dan ook. Onafhankelijk advies is dus gewaarborgd. We adviseren je open en eerlijk advies welke hypotheekvorm het beste bij jou past. Maar ook hoe je risico’s kunt afdekken.

Bij de notaris

Is de koop rond? Dan gaan we samen naar de notaris. Het koopcontract wordt door ons gecontroleerd en uitgelegd. Van ontbindende voorwaarde tot erfdienstbaarheden. We willen dat je iedere letter begrijpt. Een huis is immers een van de grootste en belangrijkste aankoop in je leven.

Huis verkopen?

Wie zijn woning wil verkopen in Wormerveer, Wormer of Jisp kan uiteraard ook bij ons terecht. We zijn de beste verkoopmakelaar in de regio en werken op basis van no cure, no pay. Vraag direct, gratis en vrijblijvend, een waardebepaling aan of neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.


Koopwoningen in Wormerveer, Wormer of Jisp

Verkocht

Franklinstraat 42 Wormerveer 1521 TD

€ 225.000,- k.k.
OPENHUIS op 1 mei 2023 tussen 14:45-16:15 uur (geen afspraak nodig!) Starters en senioren opgelet! Dit keurig onderhouden, praktisch ingerichte, instapklare appartement is nu te koop. De woning heeft een eigen ingang via een beschutte binnenplaats en een gezellige achtertuin,.. Meer lezen
Verkocht

Wandelweg 56N Wormerveer 1521 AH

€ 325.000,- k.k.
Wees er snel bij! Ruim en licht INSTAPKLAAR 3-kamerappartement (2016) met overdekt balkon op een prachtige locatie in een goed onderhouden kleinschalig appartementencomplex. De woning ligt op de derde verdieping en kijkt uit op een park. De woning heeft de.. Meer lezen
Verkocht

Wandelweg 58c Wormerveer 1521 AH

€ 289.000,- k.k.
Modern, energiezuinig en gelijkvloers wonen met een grote eigen tuin met parkeerplaats op een steenworpafstand van (het openbaar vervoer naar) Amsterdam, met deze woning kan het! Op een markante locatie pal tegenover het Wilhelminapark, staat het moderne appartementencomplex Villa Overbosch.. Meer lezen
Naamloos-2
waarom aankoopmakelaar?