Naamloos-2

Binnenkort start de verkoop van 9 fraaie woningen vanuit het nieuwbouwproject ‘Lage Horn 2’. Het nieuwbouwproject is gelegen op een paar minuten lopen van het vernieuwde bruisende centrum van Zaandam en bestaat uit 9 appartementen, waarvan 8 gelijkvloers en 1 maisonnette. Het complex bestaat uit twee gebouwen van drie woonlagen en vanzelfsprekend is de Zaanse stijl behouden.

Er is een keuze uit een twee-, drie- of vierkamerappartement van respectievelijk 55 m2 tot en met 105 m2. Dus veel variatie! Er is een lift aanwezig en een parkeergarage met eigen berging, fietsenrekken en zes parkeerplaatsen. Dat is fijn thuiskomen! De woningen zijn geschikt voor starters, gezinnen en senioren. Elke woning heeft een eigen terras of loggia en er zijn twee geweldige dakterrassen met uitzicht over de levendige omgeving.

Bekijk hier direct het nog beschikbare aanbod of neem contact op via 075- 647 20 60

Duurzaam wonen!

Vanzelfsprekend zijn deze moderne woningen ook qua energievoorziening geheel eigentijds. Dat betekent dat ieder appartement is voorzien van vloerverwarming, er extra energie wordt opgewekt door zonnepanelen en het gehele complex wordt verwarmd door een warmtepomp.

Verhuizen naar een nieuwbouw woning? Bert helpt!

Bij Bert van Vulpen verkopen we niet alleen veel nieuwbouwwoningen, ook kunnen wij je helpen bij het aankopen van een nieuwbouwwoning en helpen we jou graag het hele proces door. Doordat het nieuwbouwteam ook verantwoordelijk is voor de verkoop van nieuwbouwwoningen, weten wij van alle ins en outs. Wij helpen je van inschrijving tot aan de levering bij de notaris, of zelfs verder indien gewenst. Wij beoordelen graag alle documenten en beantwoorden alle vragen die jij hebt om de nieuwbouwwoning zo “tastbaar” mogelijk te maken.

En hoe we dat doen, is met:

  • Eén aanspreekpunt
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Benieuwd hoe Bert van Vulpen jou kan helpen? Neem dan snel contact op. Wij helpen jou graag bij de aankoop van een nieuwe woning in en rondom Amsterdam, Amstelveen en Zaandam. Bert staat voor je klaar! Ook wanneer je advies nodig hebt over verzekeringen en hypotheken.Naamloos-2