Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Broek in Waterland?

Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In Broek in Waterland is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 736.917. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broek in Waterland is 32 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Broek in Waterland hebben een woningprijs van 400.000 – 500.000. Ook woningen in de prijsklasse 500.000 – 600.000 vind je in Broek in Waterland veel.

In Broek in Waterland vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar herenhuizen vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Broek in Waterland is € 5.001. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 4.760.

Over makelaar in Broek in Waterland

Broek in Waterland is een plaats in de gemeente Waterland, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 2.735 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 65 en ouder jaar oud. In Broek in Waterland is het percentage gezinnen met kinderen 38%. 

Waarom Broek in Waterland

Als makelaar in Broek in Waterland kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken! 

Op zoek naar een makelaar in Broek in Waterland? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.


Woningen in Broek in Waterland


Naamloos-2