Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Duivendrecht? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In Duivendrecht is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 435.231. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Duivendrecht is 10 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Duivendrecht hebben een woningprijs van 300.000-350.000. Ook woningen in de prijsklasse 250.000-300.000 vind je in Duivendrecht veel.

In Duivendrecht vind je vooral bovenwoningen, maar ook als je op zoek bent naar portiekflats vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Duivendrecht is € 3.747. Dit is een stijging ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meterprijs € 3.486.

Over makelaar in Duivendrecht

Duivendrecht is een plaats in de gemeente Ouder-Amstel, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 4.930 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 25-44 jaar oud. In Duivendrecht is het percentage gezinnen met kinderen 40%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Duivendrecht kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Duivendrecht? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Duivendrecht


Woningen in Duivendrecht


Naamloos-2