Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Oostknollendam? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt! In Oostknollendam is de gemiddelde vraagprijs voor een woning € 429.438. De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostknollendam is 11 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Ook over het type woningen en de prijzen van de woningen valt veel te zeggen. De meeste woningen in Oostknollendam hebben een woningprijs van 250.000-300.000. Ook woningen in de prijsklasse 400.000-500.000 vind je in Oostknollendam veel.

In Oostknollendam vind je vooral eengezinswoningen, maar ook als je op zoek bent naar villa’s vind je die hier. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Oostknollendam is €2.896. Dit is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.

Over makelaar in Oostknollendam

Oostknollendam is een plaats in de gemeente Wormerland, Noord-Holland. De plaats telt, volgens CBS, 492 inwoners. In dorp is het grootste gedeelte van de inwoners tussen de 45-64 jaar oud. De tweede grootste categorie is tussen de 65 en ouder jaar oud. In Oostknollendam is het percentage gezinnen met kinderen 37%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als makelaar in Oostknollendam kun je rekenen op Bert van Vulpen. Van hypotheek tot verzekeringen, maar ook alles rondom jouw verhuizing. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken!

Op zoek naar een makelaar in Oostknollendam? Maak dan een vrijblijvende afspraak door ons formulier in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Oostknollendam


Woningen in Oostknollendam


Naamloos-2