Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Wijdewormer zijn?” 

Graag zelfs! Ben je op zoek naar een makelaar in Wijdewormer voor het kopen of verkopen van een woning? Laat ons dan weten wat we voor je kunnen betekenen. Of het nou gaat om het aankopen, verkopen of taxeren van je woning: we helpen je graag. Het leveren van persoonlijke service is voor ons erg belangrijk. We zullen je dus zo goed mogelijk helpen en adviseren, of je nu een starter bent, of een exclusieve woning zoekt. 

Huis kopen in Wijdewormer 

Is Wijdewormer voor jou dé droomplek en kun je niet wachten om daar je ‘thuis’ te maken? De zoektocht naar een woning kan helaas een langdurig traject zijn. Daarom gaan we stap voor stap aan de slag. Allereerst brengen we je wensen in kaart. Wat mag er niet ontbreken aan je volgende woning? En wat wil je absoluut niet? Aan de hand van jouw antwoorden, houden we je op de hoogte van relevante woningen in Wijdewormer. Mochten je wensen gaandeweg veranderen, dan is dat geen probleem. We bewegen graag met je mee tijdens jouw zoektocht. 

Staat de perfecte woning tussen ons aanbod in Wijdewormer? Dan plannen we direct een bezichtiging in. Tijdens deze bezichtiging krijg je voldoende tijd om rustig rond te kijken en een goed gevoel te krijgen bij de woning. Ben je razend enthousiast? Dan gaan we aan de hand van de juiste strategie onderhandelen voor het beste bedrag. Komen we tot een akkoord, dan ondersteunen wij je in alle vervolgstappen. We kunnen eventueel ook je hypotheek in Wijdewormer regelen. 

Bij Bert van Vulpen helpen wij je om wél te kopen. Dit zodat jij een stap dichter bent bij je droomwoning.

Huis verkopen in Wijdewormer 

Als makelaar in Wijdewormer, helpen wij je ook graag met het verkopen van je woning voor de best mogelijke prijs. Aan de hand van een gratis waardebepaling formuleren we een persoonlijke verkoopstrategie.

Als je jouw woning voor de beste prijs wilt verkopen, moet de presentatie goed zijn. We geven je dan ook graag advies over hoe je jouw woning in de spotlight kunt zetten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van hoogwaardige foto’s en een VR-video. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw woning een mooie plek op Funda krijgt en promoten we deze op al onze social media kanalen. We hebben een groot netwerk in Wijdewormer waardoor we de juiste kopers snel kunnen bereiken. Blijkt het ons toch niet te lukken om jouw woning in Wijdewormer te verkopen, dan volgt er ook geen rekening. No cure, no pay. Dit geldt ook voor de intrekkingskosten. 

Benieuwd of dit hét moment voor jou is om je woning te verkopen? Onze specialisten denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies.

Bert van Vulpen als all-in-one makelaar in Wijdewormer 

Ons team van makelaars staat graag voor je klaar. Niet alleen voor het kopen of verkopen van je woning, maar ook voor je hypotheek, verzekeringen én je verhuizing. Met Bert van Vulpen als all-in-one makelaar in Wijdewormer, heb je alles direct voor elkaar. Wat je van ons kunt verwachten?

  • Alle expertise en kennis onder één dak
  • Persoonlijk betrokken
  • Een groot netwerk
  • Ontzorgen van A tot Z
  • Jarenlange ervaring

Ben je enthousiast over een samenwerking met ons als makelaar in Wijdewormer? Stuur ons dan een bericht via het formulier op deze pagina. We zijn benieuwd hoe we je het beste kunnen helpen als makelaar in Wijdewormer.

Andere plaatsen in de buurt van Wijdewormer


Woningen in Wijdewormer

Verkocht

Kalf 210 Zaandam 1509 BD

€ 330.000,- k.k.
Wonen aan het water? Dit is je kans. Deze prachtig gelegen, karakteristieke tussenwoning (1928) met diepe tuin is netjes onderhouden en biedt zeker ook de mogelijkheid voor eigen styling. Een heel fijn, knus huis waar je heerlijk kunt genieten van.. Meer lezen
Verkocht

Zwartemeer 38 Zaandam 1509 JV

€ 365.000,- k.k.
Op een ideale locatie met vrij uitzicht ligt deze uitstekend onderhouden ZEER RUIME eengezinswoning waarin duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen een hoofdrol spelen. De huidige bewoners hebben dit in hun woning consequent toegepast. In de tuin staat een.. Meer lezen
Verkocht

Mariastraat 24 Wormer 1531 JB

€ 375.000,- k.k.
Deze mooie, uitgebouwde HOEKWONING is verrassend ruim te noemen! Het karakteristieke huis (1928) met vrij uitzicht over de weilanden vanuit de tuin heeft o.a. een sfeervolle woon-/eetkamer, vier ruime slaapkamers en een fijne, royale zolderverdieping. Nieuwsgierig? We nemen je mee!.. Meer lezen

Naamloos-2