Naamloos-2

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in De Kwakel?

Op deze pagina vind je alle informatie over De Kwakel en over onze dienstverlening.

Als je op zoek bent naar een verkoopmakelaar in De Kwakel betekent dat je hoogstwaarschijnlijk je huis wilt verkopen. Een logische vraag die je jezelf dan stelt, is natuurlijk voor welke vraagprijs je je huis kunt aanbieden. Daar helpen wij je als verkoopmakelaar in De Kwakel graag mee. Om je meer inzicht in de woningmarkt te geven, hebben wij wat interessante gegevens over De Kwakel verzameld.

Wist je dat de gemiddelde vraagprijs voor een huis in De Kwakel € 656.883 is? En dat de gemiddelde verkoopduur van huizen in De Kwakel 39 dagen is? Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. De meeste woningen in De Kwakel hebben een woningprijs van 250.000-300.00, maar ook woningen in de prijsklasse 300.000-350.000 vind je hier veel. De meeste woningen in De Kwakel zijn eengezinswoningen, maar ook portiekflats komen hier veel voor.

Ook valt er veel te zeggen over de vierkante meterprijs van woningen in deze plaats. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in De Kwakel is € 3.719. Dit is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.

Over verkoopmakelaar in De Kwakel

Geïnteresseerd in meer demografische informatie over De Kwakel? Die kunnen wij je ook geven! 

De Kwakel is gelegen in de gemeente Uithoorn, Noord-Holland. Bij CBS is bekend dat hier 3.880 inwoners wonen. Daarom wordt deze plaats als dorp gezien. In De Kwakel zijn de meeste inwoners tussen de 45-64 jaar oud, maar ook wonen hier veel mensen in de leeftijdscategorie 25-44. Het percentage gezinnen met kinderen is 39%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als verkoopmakelaar in De Kwakel weten wij wat er op woningmarkt gebeurt. Schakel je ons in, dan gebruiken wij onze marktkennis om voor jou de beste verkoopstrategie en de best mogelijke vraagprijs te bepalen. Wij zorgen voor veel reacties en zullen scherp voor je onderhandelen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat!

Wij garanderen onder andere een persoonlijke verkoopstrategie, hypotheekadvies op maat bij onze hypotheekadviseurs en een uitgebreid netwerk. Helpen we niet? Dan betaal jij niet. We werken op basis van no cure, no pay.

Zoek je een verkoopmakelaar in De Kwakel? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Andere plaatsen in de buurt van De KwakelNaamloos-2