Naamloos-2

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Wormerland?

Op deze pagina vind je alle informatie over Wormerland en over onze dienstverlening.

Wil jij ook zorgeloos je huis verkopen? Maak dan nu een afspraak en krijg binnen 1 uur antwoord tijdens kantooruren.. Druk op onderstaande button of bel Sabine!

Maak een vrijblijvende afspraak

Als je op zoek bent naar een verkoopmakelaar in Wormerland betekent dat je hoogstwaarschijnlijk je huis wilt verkopen. Een logische vraag die je jezelf dan stelt, is natuurlijk voor welke vraagprijs je je huis kunt aanbieden. Daar helpen wij je als verkoopmakelaar in Wormerland graag mee. Om je meer inzicht in de woningmarkt te geven, hebben wij wat interessante gegevens over Wormerland verzameld.

Wist je dat de gemiddelde vraagprijs voor een huis in Wormerland € 616.877 is? En dat de gemiddelde verkoopduur van huizen in Wormerland 44 dagen is? Dit is langzamer dan het gemiddelde van Nederland. De meeste woningen in Wormerland hebben een woningprijs van 250.000 – 300.000, maar ook woningen in de prijsklasse 200.000 – 250.000 vind je hier veel. De meeste woningen in Wormerland zijn eengezinswoningen, maar ook galerijflats komen hier veel voor.

Ook valt er veel te zeggen over de vierkante meterprijs van woningen in deze plaats. De gemiddelde vierkante meterprijs van woningen in Wormerland is € 3.452. Dit is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar. Vorig jaar was de gemiddelde vierkante meter prijs € 3.452.

Over verkoopmakelaar in Wormerland

Geïnteresseerd in meer demografische informatie over Wormerland? Die kunnen wij je ook geven! Wormerland is gelegen in de gemeente Wormerland, Noord-Holland. Bij CBS is bekend dat hier 28865 inwoners wonen. Daarom wordt deze plaats als gemeente gezien. In Wormerland zijn de meeste inwoners tussen de 45-64 jaar oud, maar ook wonen hier veel mensen in de leeftijdscategorie 65 en ouder. Het percentage gezinnen met kinderen is 37%.

Waarom Bert van Vulpen?

Als verkoopmakelaar in Wormerland weten wij wat er op woningmarkt gebeurt. Schakel je ons in, dan gebruiken wij onze marktkennis om voor jou de beste verkoopstrategie en de best mogelijke vraagprijs te bepalen. Wij zorgen voor veel reacties en zullen scherp voor je onderhandelen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat!

Wij garanderen onder andere een persoonlijke verkoopstrategie, hypotheekadvies op maat bij onze hypotheekadviseurs en een uitgebreid netwerk. Helpen we niet? Dan betaal jij niet. We werken op basis van no cure, no pay.

Zoek je een verkoopmakelaar in Wormerland? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Andere plaatsen in de regio WormerlandNaamloos-2