Naamloos-2

Checklist Open Huizen Avond

De Bert van Vulpen Open Huizen Avond staat wederom op het programma.
Op dinsdag 4 juni aanstaande gooien onze deelnemers hun deuren open voor geïnteresseerde kopers, zoals jij. Het is een uitgelezen mogelijkheid om meerdere huizen per avond te bekijken! Maar waar moet je als woningzoeker rekening mee houden om de Open Huizen Avond zo goed mogelijk te benutten? In deze blog geven we je een checklist mee!

Met deze tips ga jij goed voorbereid op pad!

Wil je meer ondersteuning of advies voor het aankopen van een woning tijdens de Open Huizen Avond? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Bekijk onze website welke woningen meedoen met de Open Huizen Avond

Op onze website vind je alle woningen die meedoen tijdens de Bert van Vulpen Open Huizen Avond. Dit event wordt iedere maand georganiseerd en is een enorm succes. Veel kijkers, en veel huizen zijn inmiddels verkocht door deelname aan de Open Huizen Route! Het is dé dag waarop jij meerdere huizen op één dag kunt bezichtigen. Dit is de ideale kans om zonder afspraak jouw nieuwe woning te komen bekijken!

Maak een vrijblijvende afspraak

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Wil jij weten wat jouw huis waard is op de markt? Dan geeft Bert je graag inzicht middels een waardebepaling. Zo’n waardebepaling is fijn als je erover denkt om jouw huis te verkopen. Met de marktwaarde in je achterhoofd kun je namelijk een realistische vraagprijs bepalen voor je huis. Zo verkoop je het sneller. Heb je nog geen concrete verkoopplannen, maar ben je al wel rustig aan het rondkijken voor je volgende huis? Ook dan is een waardebepaling slim. Weten wat jouw huidige woning waard is, helpt je bij het bepalen van je budget voor je nieuwe huis.

Bereken je hypotheek mogelijkheden

Het is natuurlijk belangrijk om vooraf te weten wat je hypotheek mogelijkheden zijn. Dit kun je gemakkelijk berekenen met onze tool op de website: Wat is mijn maximale hypotheek?

Daarnaast kun je met de tool: Wat worden mijn maandlasten? eenvoudig berekenen wat je in de maand gaat betalen aan hypotheek.

Mocht je het makkelijker vinden om met een hypotheek adviseur in gesprek te gaan kan dat natuurlijk ook. Stap gerust even binnen voor een vrijblijvend gesprek en ga goed voorbereid op pad!

Stippel je route goed uit en bezoek

Zorg er voor dat je een logische volgorde hebt van woningen bekijken. Let bij het bezoeken van de woningen goed op de buurt. Het kan natuurlijk zijn dat je hier in de toekomst gaat wonen. Begin bij de woning die het verst uit de buurt ligt, zodat je op de terugweg weer richting huis rijdt.

Neem de checklist mee om het overzicht te bewaren

Met het meenemen van de checklist kun je op een gemakkelijke manier een beoordeling invullen voor de bezochte woning. Als je een paar woningen hebt bezocht is het wel fijn om met deze lijst te vergelijken welke woning het meest voldeed aan jouw wensen. Ook als je niet direct een beslissing maakt is het een goede manier om later de lijst nog eens door te nemen.  De checklist kun je hier gratis downloaden.

Neem de tijd voor een bezichtiging

Probeer niet in een zo’n kort mogelijke tijd alle woningen te bekijken. Het is veel beter om iets langer de tijd te nemen en eventueel niet bezochte woningen op een ander moment te bekijken.

Maak er geen sport van om zoveel mogelijk huizen te bekijken en laat je niet opjagen door eventuele andere potentiële kopers.

Ga nog een tweede keer kijken

Wellicht merk je tijdens het tweede bezoek nog elementen op van het huis waardoor je er nog gekker op wordt, of er juist voor bedankt.
Met deze tips ga jij goed voorbereid op pad! Wil je meer ondersteuning of advies voor het aankopen van een huis? Neem dan contact op met een van onze aankoopmakelaars!

Sta sterk met een aankoopmakelaar

Is je oog gevallen op een droomhuis en wil je een volgende stap maken? Dan doe je er goed aan een aankoopmakelaar van Bert van Vulpen mee te nemen. Voor je het weet dan zijn er andere ‘kapers’ op de kust, dus schakel ons meteen in. Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een afspraak.

Blogs

Het energielabel: waar moet je aan denken?

Bij het kopen of verkopen van een woning komt altijd het energielabel ter sprake. Een energielabel is verplicht om te hebben voor de (ver)koop van een woning. Vraag jij je echter af.. Lees meer

Ontdek jouw nieuwe thuis met een nieuwbouwgesprek

Bij Bert van Vulpen makelaars begrijpen we dat de weg naar jouw droomwoning begint met een helder pad en een goed gesprek. Daarom bieden wij jou een persoonlijk nieuwbouwgesprek met.. Lees meer

Meer hypotheekruimte voor verduurzaming, alleenstaanden en studenten

Door de recente aankondiging van minister Hugo de Jonge zal de leenruimte voor hypotheekaanvragen vanaf 2024 aanzienlijk verruimen. Dit heeft een impact op verschillende bevolkingsgroepen, waaronder alleenstaanden, studenten en diegenen.. Lees meer

Hoe zit het nu met de aflossingsvrije hypotheek?

Allereerst leg ik kort uit wat een aflossingsvrije hypotheek inhoudt. Bij een aflossingsvrije hypotheek is het niet verplicht om gedurende de looptijd af te lossen. Je betaalt alleen rente. Je.. Lees meer
Naamloos-2