Naamloos-2

Checklist open huizen dag

De open huizen dag staat wederom op het programma. Op 6 oktober aanstaande gooien duizenden huiseigenaren hun deuren open voor geïnteresseerde kopers, zoals jij. Het is een uitgelezen mogelijkheid om meerdere huizen per dag te bekijken! Maar waar moet je als woningzoeker rekening mee houden om de Open Huizen Dag zo goed mogelijk te benutten? In deze blog geef ik je een checklist mee!

Bekijk op Funda welke huizen meedoen met de Open Huizen Dag

Maak een selectie op basis van de criteria die jij belangrijk vindt. Je kunt deze huizen vervolgens in je favorieten opslaan, zodat je een lijstje hebt met interessante huizen die je bij langs wilt.

Inventariseer je hypotheekmogelijkheden

Aangezien er meer kapers op de kust zijn, raden wij aan om vooraf helder in kaart te hebben wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn. Dit stelt je in staat om snel te kunnen schakelen.

Stippel je route uit

Houd er rekening mee dat je vier uur de tijd hebt om de huizen te bekijken. Let ook goed op de buurt, het kan namelijk dat je er in de nabije toekomst gaat wonen!

Neem de checklist mee van NVM om het overzicht te bewaren

Zo heb je na afloop een handig overzicht met beoordelingen van je bezochte huizen vond.

Neem hoe dan ook je tijd voor de bezichtiging

Maak er geen sport van om zoveel mogelijk huizen te bekijken en laat je niet opjagen door eventuele andere potentiële kopers.

Ga nog een tweede keer kijken

Wellicht merk je tijdens het tweede bezoek nog elementen op van het huis waardoor je er nog gekker op wordt, of er juist voor bedankt.
Met deze tips ga jij goed voorbereid op pad! Wil je meer ondersteuning of advies voor het aankopen van een huis? Neem dan contact op met een van onze aankoopmakelaars!

Sta sterk met een aankoopmakelaar

Is je oog gevallen op een droomhuis en wil je een volgende stap maken? Dan doe je er goed aan een aankoopmakelaar van Bert van Vulpen mee te nemen. Voor je het weet dan zijn er andere ‘kapers’ op de kust, dus schakel ons meteen in. Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een afspraak.

Met deze tips ga jij goed voorbereid op pad!

Wil je meer ondersteuning of advies voor het aankopen van een huis? Neem dan contact op met een van onze aankoopmakelaars!

Blogs

Een aankoopmakelaar: waarom heb je die nodig?

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil jij een huis kopen? Een aankoopmakelaar helpt jou bij het kopen van een huis. Het is simpelweg iemand die jou ondersteunt.. Lees meer

Hoe zit het met de aanvaardingsdatum van je huis?

Je hebt zolang gedaan over de zoektocht naar een nieuw huis kopen en dat wordt eindelijk beloond, want je hebt een woning: gefeliciteerd! Maar wanneer is nu het grote moment.. Lees meer

Hoe werkt stille verkoop?

Is het moment dan toch aangebroken dat je hebt besloten te verhuizen? Dan kan de zoektocht naar een nieuw huis beginnen! Hierbij komt natuurlijk ook kijken dat je huidige woning.. Lees meer

Een huis in je eentje kopen?

Voelt het onmogelijk om alleen een huis te kopen? Dat hoeft niet zo te zijn! Er zijn wel degelijk mogelijkheden waardoor jij toch een huis alleen zou kunnen kopen. Benieuwd.. Lees meer
Naamloos-2
bespaarcheck